Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/9/11

11 de Setembre 2011 - Una Llengua, una Escola, un País

Des del web català racocatala.cat, se'ns informa de la prevista pujada al Canigó des de la vila catalana de Vernet de la comarca del Conflent, a la Catalunya Nord. Els actes començaran al vespre del divendres dia 9 amb una recepció oficial a l'ajuntament de la vila.
És un dels molts actes que malgrat el massis dels Pirineus els catalans organitzem i fa que ens retrobem units per a commemorar un any més la Diada Nacional de Catalunya 11setembre1714/2011.
Les constants agressions que hem rebut i continuem rebent i suportant des de l'orgullosa i prepotent Castella, sigui amb sentències judicials o aplicant politiques restrictives dels nostres legitims i irrenunciables drets nacionals; però mai ens doblegaran la nostra voluntat de mantenir-nos ben drets per a la defensa de Catalunya com a Nació. 
Fa un any, concretament 14 mesos justets, que més d'un milió de catalans vàrem sortir al carrer refermant la nostra voluntat de plantar cara a tantes agressions (atacs permanents a la nostra llengua, a la nostra cultura, i als nostres drets com a poble, a més de l'espoli fiscal permanent que patim, etc), i aquest any 2011 tornarem a sortir per a denunciar un cop més la darrera agressió contra el nostre model d'immerssió lingüística, i tornar a fer-nos presents als carrers d'arreu de la nostra Nació per a expressar la nostra repulsa contra tanta agressió auques.cat.
 * Darrera horaelpuntavui.cat, i a més cronica.cat.
I cal afegir-hi un altre detall prou important. Una familia de Tarragona diaridetarragona sembla que és la responsable, o corresponsable, de la sentència del TSJC respecte a l'ensenyament a l'escola en català.
Sigui com sigui, ningú ens ha d'aturar en la nostra lluita per a la defensa de la nostra llengua, de la nostra cultura, de les nostres tradicions i, per descomptat, de la nostra milenària història com a poble i com a Nació.