Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/9/11

Alicia Sánchez Camacho i la paranoia del Partido Popular

Avui aquest matí he perdut mitja hora de la meva vida escoltant per TV3 tot un regitzell d'hipocresies i de despropòsits per boca de l'Alicia Sánchez Camacho. 
Ben bé em semblava que de cop i volta estava veient la vella pel.licula, dels anys 50, d'Alicia en el Pais de las Maravillas.
Segons la Camacho el Partido Popular mimarà Catalunya..., quina aberració!. Però si van ser ells, entre d'altres, els qui van promoure el recurs davant del Tribunal Constitucional contra el text d l'Estatut!!. De què va aquesta gent de la dreta pura i dura espanyola. 
A qui volen estafar i/o enganyar, si fa dos dies encara estaven exigint que el castellà fos llengua vehicular a les escoles trencant l'èxit assolit i reconegut per la mateixa UE cronica.cat amb l'immersió lingüística.
Quan l'Alicia Sanchez afirma que Rajoy 324.cat cuidarà com una bona mainadera a Catalunya, em sona a fals, a hipòcrita, a manipulació politica amb un clar intent de penetrar en els sentiments d'esperits pusil.lànimes que sempre n'hi ha per arreu desgraciadament. Però que no vulgui enganyar al conjunt dels catalans perquè no ho aconseguirà. Ja ni ens serveix allò de que Rajoy ja parla o parlarà en català en privat com l'Aznar. La Camacho diu que el PP cuidarà molt a Catalunya tant si guanyen per majoria absoluta com si no. Fals. 
Des de Madrid ja s'està treballant a tota màquina per a estrènyer el cinturó al model autonòmic racocatala.cat, i la Camacho segur que n'està més que assabentada de tot el que es cou i es courà des del carrer Gènova amb el suport logístic i ideològic d'aquella fundació anomenada Faes, i que tots sabem qui està al davant marcant el pas.
La mitja hora perduda escoltant l'entrevista, de fet només m'ha servit per a donar-me arguments per escriure i penjar aquest apunt, per a res més..., a no ser que aquesta dona amb la seva genuïna berborrea també m'ha posat de molt mala......., I què ens podria dir ara mateix la Camacho, desprès que el seu amiguet de Badalona 324.cat hagi suspès tots els actes institucionals de la Diada Nacional del dia 11, intentant desvirtuar la Diada?.
Quina poca vergonya que tenen aquesta gent. Francament penso que estan paranoics si més no politicament parlant.