Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/9/11

Catalunya ben neta de burkes i de nicabs, com ha de ser

Em fa pena i alhora vergonya de veure aquestes dones fantasmes pels carrers
Ja era hora que els politics que sempre van a la cúa pel que fa a escoltar als ciutadans, es decideixin a emprendre mesures contra el denigrant niqab i l'insollent burka.
Aqui, a casa nostra, som nosaltres els qui marquem les pautes de convivència social emmarcades en la nostra pròpia cultura occidental i democràtica.
Aqui s'han de respectar les nostres normes, i qui no hi estigui d'acord doncs ja sap el què ha de fer: marxar allà, als seus països, des d'on van arribar il.legalment la majoria d'ells.
Aqui no estem per estar cada dos per tres pendents de les dèries i exigències del col.lectiu musulmà. Aqui, aquesta gent, han d'acatar insisteixo les nostres normes i maneres de viure i d'entendre les relacions politiques, socials i humanes. Aqui no estem per a anar pel carrer veient aquestes pobres dones, hivern i estiu, cobertes de cap a peus i sense que ni se li pugui mirar a la cara si algun dia has de parlar amb elles. 
Són presoneres d'uns costums que no tenen res a veure amb el contigut de la seva religió, una religió tot sigui dit de pas, que ens és totalment aliena, que no ens interessa per a res i que la repudiem per despòtica.A més, prohibir l'ús d'aquestes vestimentes és defensar i protegir a les dones que tot sovint es veuen obligades per les seves parelles i/o families a posar-se-les contra la seva voluntat.
Enllaç a RAC1: rac1.org.