Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/9/11

Ciutadans, el partit espanyol de la parida permanent

Són tres i no res, això és el que són aquests espanyolistes de Ciutadans, C's, que amb una total manca d'originalitat diuen que s'han tret de la butxaca un joc pervers i manipulador dels fets de l'11 de Setembre. 
Dic que no són originals perquè ja existeix un joc d'estratègia referit a la Diada Nacional de Catalunya productesdelaterra.cat. I dic que són tres i no res, perquè ja han arribat al topall electoral. S'han quedat amb tres representants al Parlament de Catalunya i fins i tot, els catalans botiflers, ja els hi han tirat l'ancla.
Aquesta genteta ja tornen amb el seu visceral espanyolisme insistint, perquè no és la primera vegada qe ho demanen, que la festa Nacional de Catalunya sigui el 23 d'abril. 
Sembla que Ciudadanos ignorin de mala fe que el 23 d'abril, la festa del Llibre i de la Rosa, a més de ser la festa del Patró de Catalunya, com ho és d'Anglaterra i de tants altres països civilitzats, ja és festa a casa nostra. Tant és així, que des de fa uns anys aquesta diada cultural i festiva s'ha internacionalitzat. No us esforceu intentant desvirtuar la nostra història amb el vostre joc i demanant canvis que són del tot innecessàris per irracionals i perversos.
És cert. Els catalans el dia 11 de Setembre rememorem una derrota enfront d'una monarquia borbònica absolutista, però precisament aquella derrota ens dóna força, coratge i esperança per a continuar la batalla.
El vostre visceral anticatalanisme ja us ha delatat molts cops. Ja us coneixem prou bé als de Ciudadanos racocatala.cat. Potser que encara us quedin forces per convèncer a alguns catalans il.lusos i dèbils d'esperit, però el cert és que a la gran majoria de catalans ja no ens enganyareu.
La politica catalana és molt més seriosa i responsable com per perdre el temps amb vosaltres. I que aquesta gent no ho oblidi mai. L'any 1714 vàrem perdre una batalla però no la guerra.