Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/9/11

Convergència i Unió, el 20-N, la pot pagar més que cara

Si CiU s'entesta en continuar obviant el vot en contra de la immersió lingüística dels regidors del PP de l'ajuntament de Badalona, i al damunt pacta, com ho acaba de fer, amb el PP a l'ajuntament de Castelldefels, el dia 20-N pot tenir una sorpresa electoral molt agra i desagradable. Li poden pintar bastos, i pagar-ho molt car.
A més, si CiU no modifica les seves politiques de severes retallades en temes tan vitals i sensibles com són l'ensenyament i la sanitat públiques, i per contra no emprèn mesures fermes i decidides contra els més afavorits de la societat, ho té clar.
CiU ja fa 8 mesos i mig que governa, i de moment només hem pogut constatar que han après molt bé i molt depressa el fer anar ls tissores fins i tot sense fer-les passar per les costures. Les ha fet anar i les continua fent anar com un sastre maldestre que no se'n surt manipulant aquesta eina. 
Fa anar les tissores d'alta costura com si es tractès d'un bisturí en mans d'un estudiant de primer curs de medicina. CiU ho pot pagar molt car, repeteixo, el proper dia 20-N pel seu constant festeig amb els espanyolistes del PP, per la seva covardia en no plantar-los cara i per aferrar-se en carregar el dèficit fiscal al conjunt de la societat que és la que menys responsabilitat té, tenim, d'aquesta debacle econòmica. I és que, a banda de ser maldestre fent anar les tissores, què més ha fget CiU en aquests vuit mesos i mig?.
No senyors de CiU, no era aquesta la manera de fer el que s'esperava de tots vosaltres, i no sou pas vosaltres els qui us mereixeu el vot sobiranista o independentista, i menys en aquests moments de permanents agressions de l'espanyolisme descarnat que ha ressuscitat un altre cop al cor de Catalunya. Potser sí que tenia raó el Joan Carretero quan afirmava, ahir dia 11, que votar a CiU com a força independentista seria pròpi dels mancats d'enteniment. Anar del bracet amb el PP ja us delata prou i molt bé.
El dia 20-N a la nit, i si encara estic viu, en tornarem a parlar.
Enllaç: vilaweb.cat