Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/9/11

Convergència i Unió, el proper 20 de novembre, caput

Mas-Colell, conseller d'economia
 Qui encara sigui capaç de votar CiU el proper 20 de novembre, és que algú li haurà begut l'enteniment. Convergència i Unió, d'ací a dos mesos, hauria de rebre un càstic electoral d'aquells que marquen època. 
Les brutals i antisocials mesures que ha adoptat i que pensa engegar a les properes setmanes i mesos, mereixen el clam popular i social més sonat de tots els que s'hagin pogut escoltar pels carrers de Catalunya en els darrers 32 anys.
La barbàrie de retallades socials que està fent el govern d'Artur Mas castigant als col.lectius laborals i professionals de la sanitat i de l'ensenyament públics per insòlites, irracionals i antisocials mereixen la condemna del conjunt de la societat, i ara hauria de ser el moment just i precís per dir prou de tanta prepotència i de disbarats politics d'aquesta gent ultraliberal.
Estan enfonsant no ja el teixit social més desfavorit, és que estan destruint el teixit social de la classe mitja que som la majoria de qualsevol societat.
Fa dos dies que en un post ja deia que el dia 20-N no votaria TarragonaDigital, i així ho penso fer. I crec sincerament des de la meva modesta opinió que el màxim boicot social a les urnes, és a dir deixar-les buides és el millor que es pot fer davant d'aquesta gravissima situació a la que ens han portat els d'abans, el Tripartit-Montilla, i els d'ara que no fan altra cosa que castigar al poble mentre prenen mesures afavoridores de les classes riques i molt riques e-noticies.cat.
Què farien els politics la nit del 20-N amb les urnes buides o pràcticament buides?. A qui representarien?. Només els qui d'alguna manera continuen xumant de la mamella, o aquells que defensen i defensaran els seus interessos vinculats amb el poder establert, haurien de ser l'excepció electoral. És a dir, els qui vagin a votar, perquè està clar que aniran a defensar el seus interessos, no pas els interessos de la societat en el seu conjunt.
El poble a casa el dia 20-N ara.catracocatala.cat i CiU caput i els altres també.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Doncs la solució es un sistema privat d'ensenyament i sanitat. Abolir la influència del govern en la economia.