Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/9/11

Durban 3, una altra sessió de circ mediocre mundial
Demà se'ns oferirà des de Durban una tercera sessió de pallassos a nivell mundial. Què passa quan un grup de països o Estats es confabulen per a corrompre el significat dels Drets Humans?.Què va passar ara fa un any quan es va representar la segona sessió de la pallassada de Durban-2 durbanwatch?, doncs això, que un racista com és Mahmud Ahmadineyad, el dictador de la República Islàmica Iraniana, va mostrar el seu autèntic rostre racista i molts el van aplaudir. I això que es tractaba d'una conferència internacional contra el recisme i la xenofòbia..., diuen, deien. Poques vergonyes! facebook/Boycott.Durban.III.
Això va ser Durban 2, i això serà el Durban 3 que començarà demà al migdia aproximadament, tot i que els Estats Units d'Amèrica i altres països boicotejaran la tercera edició d'aquesta fantasmada de conferència racista contra el "racisme" usboycottworldconferenceracism, Italia-conferencia/Durban, germanyboycottdurban3, etc, veurem com Israel serà un altre cop la víctima propiciatòria de tota aquesta rècua de politics mediocres i, paradoxa, racistes rkpress.com.
Ja ho diu la dita popular: si els estúpids volessin no veuriem mai el Sol.
* El vídeo que encapçala aquest breu apunt l'he extret del bloc .hasbarats. I per concloure aqui deixo un altre enllaç relacionat amb la pallassada que he comentat .porisrael.Per cert, ¿no seria bo i molt interessant que els USA retiressin les aportacions que fa a l'ONU culsans.com.ar, i que hauria de ser seguit pels països europeus i occidentals en general, vist el sectarisme d'aquesta podrida institució que en diuen internacional?. Per exemple, quants milions d'euros destina el govern residual de Rodriguez Zapatero als terroristes islàmics de Gaza?.
* Durban Escola de la Comèdia en Facebook: .facebook.