Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/9/11

El 20-N boicot electoral total als del PSOE i als del PP

La poca vergonya i la prepotent insolència del govern residual, i més que caducat, de Rodriguez Zapatero, que va del bracet de la dreta pura i dura del Partido Popular, em resulta repugnant i digne de total menyspreu.
Els màxims responsables de la crisi econòmica que patim des de fa quasi tres anys i que s'ha anat agreujant a passes de gegant, es pasen pel folre a l'opinió pública, a la resta de forces politiques, i amb la supèrbia que a tots dos els és pròpia, s'han posa d'acord per a modificar la Constitució.
Tota aquesta putrefacta operació només respon als interessos del gran capital que, a Europa, actualment ell lidera i personofica la Tatcher alemanya, l'Angela Merkel. És ella qui des de fa temps governa España, no Rodriguez Zapatero que ha fracassat com a president d'un govern hipòcritament anomenat socialista aplicant unes politiques econòmiques que ni els lliberals ho hagussin fet més bé i amb tanta duresa. I ara, en mig de tota aquesta porqueria que s'ha acumulat per la irresponsable politica econòmica de zapatero i del seu govern, ara deia, ens surt el ministre José Blanco dient-nos que no hi ha temps per a fer ls modificacions necessàries per a apujar els impostos als rics i a les grans fortunes. 
 Quanta poqueria i misèria politica que hem tingut de suportar esepcialemt els darrers tres anys. A José Blanco, si el tingués al davant, i diria que no digui imbecilitats, més de les que els politics diuen normalment. José Blanco i Zapatero ha tingut 4 anys per a fer les modificacions que ara diuen que no tenen temps per a fer-les. 
Farsants!. No serviu ni per fer teatre de carrer.
El dia 20-N farà anys que va morir el dictador, i el dia 20-N del 2011 ha de ser la vostra sepultura politica i per a molts anys. Boicotejar electoralment a l'espanyolisme recalcitrant i a la prepotència del PSOE (versus PSC a Catalunya) és com a minim una obligació moral i civica de tots els catalans i espanyols que n'estem farts d'aquesta gent. Molt farts.