Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/9/11

A Suïsa els musulmans no volen la Creu a la bandera

Bandera de Suïssa
La perversa supèrbia dels musulmans que viuen a Europa ens ensenya una vegada més per on van les seves diabòliques intencions.
Ara s'atreveixen a exigir que de la bandera nacional Suïssa s'elimini la creu religionenlibertad, i en els darrers anys han fet intenses campanyes per arreu del continent exigint la retirada de les creus llatines o ortodoxes de les escoles periodistadigital
Clar, a España, amb uns governs Zapateristes descaradament pro musulmans, que s'ha doblegat als seus desitjos per allò de la falsa muticulturalitat i de la nefasta i perversa Alianza de Civilizaciones, ara no hi han creus a les escoles però cada dia hi han més niqabs i burkes pels carrers i les nenes i noies musulmanes porten els mocadors al cap que les identifica, i Zapatero calla Europadefenderseinvasionislamista.
És inadmissible que aquesta gent musulmana ens vinguin a dir fins i tot com han de ser les nostres banderes nacionals o escuts heràldics. I dic també heràldics perquè farà cosa de tres anys aquests intolerants van demanar que de l'escut d'Aragó es retirés els caps de quatre moros.
Escut heràldic d'Aragó
Naturalment, i tal com tenia que ser, només faltaria, els caps dels moros continuen formant part de l'escut aragonés. 
Però les insolències d'aquesta gent no van acabar aqui, no. També van protestar per la festa de Moros i Cristians del País Valencià, i vergonyosament les autoritats van cedir i han convertit aquesta festa en un espantall indigerible si tenim en compte que aquestes festes, segons la documentació trobada més antiga, es remonten a l'any 1586 a Cocentaina MorosiCristians.
El col.lectiu musulmà ens està destruïnt la nostra pròpia identitat, la nostra cultura, les nostres creences i la nostra forma de vida, amb la denunciable passivitat i permivisitat dels governs especialment dels del Zapatero. I el problema no el tenim nosaltres a España i a Catalunya, perquè el problema el tenim arreu d'Europa. Aquest és el gran problema que topa amb la incompetència i la irresponsabilitat dels qui ens governen a la UE.
Perquè clar, si aquesta gent van per aquest camí, aviat ens demanaran les catedrals per a, de moment, compartir-les, com ja van fer recentment amb la catedral de Còrdova, o com ja ho han fet a França on reclamen esglésies per a convertir-les en mesquites. I mentres tant, als seus països, maten cristians, incendien esglésies i les comunitats cristianes com qui diu han de viure amagades i repudiades. 
Això és la tolerància i la convivència tant pregonada falsament per l'Islam?. Aquesta gent hauria de saber que ni la seva religió ni els seus costums ens interessen per ha res.
Per últim vull expressar la meva repugnància envers les claudicacions dels governs europeus alianzacivilizaciones.