Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/9/11

España i la involució democràtica amb tots els ets i uts

Ara topem un cop més amb el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya e-noticies.cat, desprès de la desastrosa sentència del TC retallant encara més el text de l'Estatut de Catalunya fa poc més d'un any. 
L'espanyolisme ho impregna tot, tant, que la darrera mostra d'aquest procès l'hem pogut veure avui mateix al Congreso de los Diputados amb la reforma del text de la Constitución española. La involució democràtica, però, no comença avui, fa molt temps que està treballant la maquinària espanyola per a encerclar i asfixiar no ja a Catalunya, que ja ens tenen ben encerclats i espoliats, sinó a aquella España de las Antonomias. 
Als espanyols, i en concret a la gent del PSOE i del Partido Popular, aquesta España plural no els ha agradat mai, mai, i ara aprofiten la crisi econòmica que han creat ells i que no han sigut incapaços d'agafar el toro per les banyes per barrar-li el pas. La mediocritat politica del govern Zapatero, i d'ell mateix, és tal, que en aquests moments no sóc capaç de trobar-li l'adequat i just qualificatiu.
 Està més que clar que aquell pacte constitucional post franquisme liderat per l'Adolfo Suárez formalitzat l'any 1978 ha quedat en paper socarrimat, no mullat. El pacte l'han trencat en nom de l'espanyolisme més pur i dur capitanejat pel gallec Mariano Rajoy i pel castellà Rodriguez Zapatero. 
Els catalans no hem d'oblidar mai, i menys a les portes d'unes eleccions generals, la conya, permeteu-me l'expressió, que va fer l'andalús Alfonso Guerra vantant-se d'haver aplicat les tisores al text de l'Estatut abans que entrés al Congreso de los Diputados. Us sona allò de le hemos pasado el cepillo?
¿No ha arribat l'hora que els catalans també passem el cepillo a l'hora d'emetre el nostre vot el proper dia 20-N, i deixem ben bé amb el cul a l'aire als del PSOE-PSC i als del PP?. Dic també del PP, perquè per desgràcia de Catalunya a casa nostra encara es troben molts botiflers, massa.
El dia 20-N s'imposa el seny català com mai ho ha necessitat la nostra Nació des de fa anys. I el proper dia 11-S podem alçar la veu eixordadora reclamant un cop més la nostra llibertat com a poble i com a Nació que som.
Barrem el pas al, de moment, imparable procés involutiu politic i social engegat pels socialistes i la dreta pura i dura espanyola.