Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/9/11

I de Gilad Shalit qui se'n recorda?. Palestins en vaga?Avui, dia 1 del mes de Tishrei de l'any 5572 del calendari jueu, de Guilad Shalit qui se'n recorda desprès de 5 anys de captiveri forçat en mans dels terroristes islàmics de Hamàs?. Com és que Occident i tota aquesta rècua de mena d'Ong's sectàries prou conegudes a casa nostra, i que s'atreveixen a autodenominar-se defensores dels Drets Humans, de la justicia i de la solidaritat, no criden pels carrers demanant la llibertat de soldat israelià Ghilad Shalit?.
La desmemòria intencionada és perversa per si mateixa, i aquesta genteta tan progre, tan pijoprogres, sembla que se'ls en fot que aquest soldat israelià, que aneu a sapiguer en quin racó fastigós de Gaza el tenen tancat, no se li permet rebre visites dels seus familiars més propers (els pares i germans) però tampoc el poden visitar representants de la Creu Roja Internacional. I Així durant cinc anys.
Ara resulta que milers de palestins empresonats a les presons d'Israel per delictes de sang i per altres delictes, s'han declarat en vaga de fam univision.com, pobrets. Però ells sí que reben visites regularment de les seves families, fet que em sembla injust pel que fa al tracte que aquesta gent islàmica dóna a Shalit. No hi ha correspondència. Només en aquest cas concret ja ens demostren el tarannà que tenen els anomenats palestins de Gaza. Que no mengin, doncs, potser fins i tot els hi anirà bé uns dies de dieta, perquè n'estic segur que de gana no en passen ni de lluny. 
El que és escandalós és la apatia, els silencis vergonyosos d'Occident, dels governs, que no alcen la veu per a demanar i exigir la llibertat de Guilad Shalit. De fet, els governs europeus en conjunt i la UE per a més Inri ja han demostrat la seva mediocritat en els darrers anys. Ja ho diu la dita popular: on no n'hi ha, no en raja.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Shalom!

Shana Tová Umetuká!

Hermano, me gustaría poder ponerme en contacto contigo, porfavor en cuanto lea este mensaje, pongase en contacto conmigo en: joselillo91@hotmail.com

Yevarejeja Hashem, Shalom!