Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/9/11

La destrucció del Planeta i la Tercera Guerra Mundial


EL TEXT INDICATIU

Tot sovint els diversos mitjans de comunicació ens informen i alerten del procés de degradació imparable del Planeta Terra. Ens alerten que enguany ja hem acabat el cupó de les reserves que durant l'any podriem haver consumit deficitecologico, o planetaendeficitecologico.
Fa ja força anys que cientifics i estudiosos incloses algunes Ong serioses i dignes de credibilitat d'àmbit internacional, ens alerten, i especialment alerten als politics, que al ritme que la humanitat viu i vol continuar vivint no és ni de lluny suportable per al Planeta.
Ja fa anys que també ens alerten, alerten especialment als politics, del deglaçament imparable del Pol Nord, i una mostra d'aquest fet és la imatge (en viu/real time) que he penjat il.lustrant aquest apunt. Només comparant la mitjana entre els anys 1979 al 2000 amb la situació actual de la mar gelada que actualment hi ha, ens podem adonar de la barbaritat ecològica que de forma imparable, irresponsable i bèstia que hem fet. I això només és el que està passant a l'extrem de l'Hemisferi Nord.
Per la seva banda, el Periodico alerta metanoarticcambioclimatico que el desglaçament progressiu de l'Àrtic pot generar una fuita perillosissima de grans quantitats de gas metà, fet que ja s'ha denunciat també  i repetidament pel que fa a la pèrdua de neu i gel permanent a la Sibèria, que atura sota la capa de glaç enormes quantitats d'aquest gas mortal per als sers vius.
I què fan els politics?. Cimeres que fan riure com les de Durban per exemple, o Kioto que va fa pena. No fan res. Els politics estan atrapats de mans i peus pel capital GoldmanSachs que és qui mana i governa aquest maltractat Planeta. Els politics són autèntiques titelles que mouen uns pocs deshumanitzats capitalistes que controlen tots els racons i raconets del que en diuen poders politics.
Aquests són la pantalla per a distreure a la clientela, però no manen perquè estan teledirigits constantment per aquells. Per exemple: Zapatero i la Salgado han fet les reformes que han fet per pròpia voluntat?, no, ni de lluny. Zapatero i la Salgado han sigut unes titelles manejades des de la UE, el BCE i el Fons Monetari Internacional com a minim.
I així hem arribat als extrems actuals. Un Planeta degradant-se dia rere dia, i amb una crisi econòmica/financera que rebentarà qualsevol dia. Tot plegat, des de ja fa un temps, em fa pensar que les possibilitats d'una guerra de grans dimensions i catastròfica s'està gestant aneu a saber a on i per qui. 
Seria la manera de sortir del cul de sac on ens han ficat. Perquè un cop la destrucció de ciutats i de nacions i la mortandat que hagi generat hagi assolit el cim, permetrria una recuperació econòmica basada inicialment en construir tot el que s'ha destruit, això al marge, està clar, que s'aconseguiria reduir considerablement la població mundial en uns quants centenars de milions de persones.
Però podrem fer el mateix si destruim del tot el Planeta?.