Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/9/11

La Vanguardia ha censurat un article de la Pilar Rahola

De fet sembla que no és ni la primera ni la segona vegada que aquest diari espanyolista fins la mèdula, com és La Vanguardia Española, aplica la censura. El darrer cas és molt recent, d'avui mateix. 
I és que el censuradors de La Vanguardia Española han retirat a correcuita i sense miraments l'article de la Pilar Rahola periodistadigital que criticaba el posicionament de Pep Guardiola favorable a l'acord econòmic amb l'islàmic emirat àrab de Qatar. L'han retirat de l'edició de paper i de la pàgina digital que per cert continua sent escrita en castellà.
Sembla que les llibertats d'expressió estan començant a trontollar a España i sembla que també a Catalunya pel que es veu. Només cal mirar 48 hores enrere per adonar-se'n de per on poden anar els trets en un proper futur. Em refereixo als descarats i vergonyosos intents de controlar i supervisar les informacions que emetrà TVE per part dels del PP, però que no van tenir el vot en contra ni dels d'ERC ni dels del PSC. Tot un exemple de democràcia, i tota una advertència per als catalans.
Per a  mi, Pilar Rahola, tant el Barça, com el Pep Guardiola i el mismissim emirat islàmic de Qatar ja s'ho faran, perquè tota aquesta operació financera/esportiva del Barça/Qatar a mi particularment em put i molt.
Sento que hagis patit la censura d'un diari amb el qual no hi hauries de col.laborar mai més. T'han tallat la llengua, la ploma, i els teus arguments que poden ser, naturalment qüestionables, però mai censurats en una societat que es diu democràtica, defensora dels Drets Humans i de no sé quantes hipòcrites històries més.
Encara n'hem de veure moltes en aquests temps que corren Pilar, i sempre ens sorprendran malgrat que molts ja estiguem curats d'ensurts o això ens sembla a nosaltres mateixos.
Recordem els intents de control desfermat que el socialista, el tal Joan, el de la crosta, també volia fer a TV3 en l'època del Montilla. I si ara no insisteix en la seva idea censuradora, és perquè per sort no governa.