Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/9/11

En defensa d'una candidatura unitària independentista


Des d'e-noticies.cat se'ns informa de la recollida d'adhessions al manifest en Defensa d'una Candidatura Unitària Independentista per a les eleccions, dites generals, del proper dia 20 de novembre. Com molts catalans sóc dels qui he pensat des de fa temps i continuo pensant que la dispersió del vot independentista que s'ha produit durant els darrers 2 anys ni és bo per a Catalunya, ni és bo per a la lluita per assolir la independència nacional.
Les escisions al si d'ERC amb la fugida primer del Joan Carretero i desprès de l'Uriel Bertran i d'altres destacats militants d'aquest partit, van ser el punt de partida d'una divisió que mai s'hauria d'haver produit. Les abraçades de SI amb el Laporta aviat es van convertir, diria, en punyalades traperes. I així van anar els resultats electorals del 28-N del 2010, i així van anar les eleccions del 22-M d'enguany.
I la cosa no s'acaba aqui, perquè el Joan Ridao, de la vella guàrdia d'ERC, es considera imprescindible, i no és capaç de econèixer que ell també és corresponsable directe de la desfeta electoral d'ERC en les dues conteses electorals esmetades. 
Amb actituds així, dificilment ERC podrà recuperar la credibilitat que tenia. És hora d'una renovació profunda ideològica però també de cares i de maneres de fer, i en aquesta operació el Joan Ridao sobra, més aviat fa nosa. Una mica d'humilitat al Ridao no li aniria gens malament. Quan una persona, politic o no, es considera indispensable, imprescindible, a mi mai m'ha inspirat confiança, ben al contrari.
Per cert. Si voleu adherir-vos al Manifest en la defensa de la candidatura unitària independentista cliqueu damunt d'aquest enllaç:  Manifest en defensa d'una candidatura unitària independentista.