Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/10/11

Adolf Hitler era un home extraordinari?, sí, i Jesús no era jueu, era palestí

La ignorància és molt atrevida?, sí. L'estupidesa humana no té limit, perquè l'estupidesa i la supèbia són filles, són fruit, de la ignorància més supina i tot sovint perversa elboomeran.
La ignorància fa que l'humà afectat per aquest virus maligne negui les evidències històriques, que confongui racisme amb xenofòbia i que al damunt digui, afirmi sense pudor, que Adolf Hitler fou un home extraordinari naciodigital.cat. Sí que fou extraordinari, diabòlicament i perversament extraordinari. Va ser un criminal massiu i en tota regla, fou una repugnant caricatura sinistra i grotesca del ser humà.
Què sarcàstica que és la vida.... espanaisrael.
Els de PxC han expulsat a aquest militant de les seves files perquè diuen que ignoraven que fos neonazi.
Cadascú que pensi el que vulgui d'aquesta gent.
El que ja és més indignant és que un periodista, (a tot n'hi diuen periodistes), afirmi en un dels seus treballs que Jesús, de la tribu de David, era palestí asihabloespinete. Aqui la ignorància ultrapassa la ignorància sincera. Aqui la ignorància és malintencionada. No s'ha de córrer massa per conèixer, encara que sigui una miqueta, la història narrada als evangelis, en tots els evangelis siguin apòcrifs o no. Palestina no existia com a tal fins que els romans que dominaven cruelment les terres del regne de Judà van batejant-les com a Palestina en pla de mofa en record dels filisteus, enemics mortals del poble hebreu. Encara avui, en àrab, Palestina es pronuncia coma Filistin, (Filisteus), entre altres coses perquè en aquesta llengua, al seu alfabet, el so de la "P" no existeix. Per exemple: per dir España els àrabs en diuen Asbania, i de Portugal en diuen Burtuqal.
Quan hom topa amb tanta manipulació de la història; quan hom topa amb persones que neguen l'Holocaust, incloent-hi a la llista a bisbes i cardenals de l'església vaticana, hom s'adona que no sempre la ignorància és per desconeixement, sinó que és satànicament perversa, perquè posats a dir bestieses, aquesta gent qualsevol dia ens sortiran dient-nos que Adam i Eva també eren palestins i que parlaven en àrab.
“la verdad apenas es un susurro y la mentira un grito interminable. Aquella se propaga a través de la razón; la falsedad, por contra, se transmite mediante los tantanes de la propaganda. Una medra poco a poco, si es que no se malogra en el viaje. La otra, en cambio, germina por ensalmo, igual que la avena loca o la cizaña, y a ningún terreno le hace ascos.” (Joseph Roth)