Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/10/11

Alfredo Pérez Rubalcaba i els sous dels diputats i dels senadors

 Alfredo Pérez Rubalcaba, candidat del PSOE per a les eleccions del 20-N, ha expressat a les darreres hores tot un regitzell de propostes ara.cat que si bé en principi haurien de ser ben rebudes pel conjunt dels ciutadans catalans i espanyols, mereixen per la meva part ser comentades entre atres coses per arribar massa tard i malament.
Per començar moltes de les propostes que Rubalcaba ha anunciat i continua anunciant des que és candidat socialista a la presidència del govern espanyol, ja les haguessin pogut engegar durant la legislatura que s'acaba. 
Li vull recordar, al candidat Rubalcaba, que al començament de la darrera legislatura, any 2008, els diputats es van apujar el sou més d'un 3% per sobre de l'IPC, i que és escandalós i insultant que a les nòmines dels diputats i senadors només se'ls retingui un 4,5%, ,molt lluny del que Hisenda ens reté mes rera mes al conjunt de treballadors i també als jubilats als qui Zapatero els hi va congelar el sou l'any passat, i els tornaria a congelar per a l'any 2012, va dir.
Al candidat Pérez Rubalcaba se li ha de recordar, a més del que cobren els més de tres-cents diputats, el que també cobren els senadors, els membres d'una cambra, el Senat, que s'hauria de tancar i barrar per la seva total inutilitat i inoperància. Només serveix per alimentar un bon grapat més de politics, per a res més. Ara sembla que l'ex ministre d'Interior es desperta i ens diu que els politics, els diputats i senadors, només podran tenir un sou, però no parla de les sectàries jubilacions que perceben quan deixen els càrrecs ni tampoc diu res de, si tot cobrant les sucoses pensions vitalicies que els hi queden, també podran tenir altres ocpuacions remunerades, perquè Rubalcaba deu saber molt bé que els jubilats i pensionistes no ho poden fer.
En fi, la veritat és que tota aquesta berborrea i promeses de darrera hora que ens fan els politics, tant i fot qui sigui, són cortines de fum tòxic, i dic tòxic perquè és amb aquesta estratègia com enganyen a molts ciutadans, però per sort no a tots.
Ah!, per cert. Abans de donar per acabat aquest apunt, vull afegir que desprès dels desenganys que he tingut dels politics, no solament de Rubalcaba, sinó de tots sense excepció, com ja vaig dir a l'apunt que vaig penjar el passat dia 24 de setembre, jo ja no penso tornar a votar mai més. Per mi, ja podeu trencar ls urnes.

                                   ELS SOUS I PRIVILEGIS DELS SENADORS INÚTILS