Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/10/11

Artur Mas ha dit que el Govern no cobrarà la paga extra de Nadal, i els parlamentaris de Catalunya també seguiran l'exemple?

La noticia ha saltat fa poques hores, tot i que s'ensumaba alguna cosa en aquest sentit. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat que el Govern i els alts càrrecs de l'administració catalana renuncien a la paga extra de Nadal lavanguardia, diuen que per fer-se solidaris amb les brutals retallades en sanitat i ensenyament que estan aplicant.
El detall s'agraeix, però al meu entendre hi ha un però. Els parlamentaris també renunciaran a la paga extra nadalenca?. Perquè si bé el president s'ha donat manya en recorda-nos que l'any passat el govern ja es va retallar el sou, caldrà recordar, també, que fa poc més de dos mesos, quan SI va proposar en una sessió parlamentària rebaixar el sou dels parlamentaris, Solidaritat es va quedar sola i amb la proposta rebutjada.
Perquè no és el mateix, ni de lluny, rebaixar un 10 per cent de la nòmina d'un funcionari que la d'un parlamentari, perquè les proporcionalitats no quadren.
Haurem d'estar molt amatents a les reaccions dels representants del poble, els 135, i veure que faran o que pensen fer amb, com a minim, la seva paga extra de Nadal.