Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/10/11

Duran Lleida és la màxima expressió del patetisme politic a Catalunya

Duran Lleida (foto: Somnoticia.cat)
Patètic, no se m'acut cap altra expressió per a qualificar a aquest politic democratacristià i descaradament regionalista. 
Duran Lleida s'ho hauria de fer mirar i ben mirat, i no per psicòlegs, sinó per psiquiatres. Que a aquestes alçades surti amb aquests estirabots sobre l'homosexualitat i el seu més que declarat regionalisme sempre supèditat als dictats de Madrid, és com per apretar a córrer i no para fins arribar a Groenlàndia. Quin politic més repulsiu somnoticia.cat.
Duran Lleida, a més de patètic, em resulta, a més de repulsiu, histriònic i prehistòric. Vés predicant les bondats del teu regionalisme Duran, i ves predicant segons les normes vaticanistes pel que fa a l'homosexualitat i al lesbianisme, perquè cada cop t'aniràs trobant més sol i menystingut pel conjunt de la societat catalana que, de fet, ja comença a ser hora que així sigui. 
Un bon moment de plantar cara a aquesta mena de politics que ja porten massa anys xumant de la mamella, és boicotejar-los sense més el proper dia 20-N. Els catalans tindrem una bona oportunitat per a demostrar-li qui és ell i qui som els catalans col.lectivament. I està clar que boicotejant al Duran Lleida, a la UDC, també es boicotejarà als seus socis de CDC, avui tots plegats al Govern de Catalunya. Però si tenim en compte que de moment, si més no, cap veu autoritzada de CDC ha sortit al pas de tanta insolència, és que també comparteixen els criteris del regionalista Duran Lleida. 
El dia 20-N boicot a aquesta mena de gent, així de clar. Ja ho sabem tots i des de fa massa temps que el Duran mai ha estat per la independència i sobirania de Catalunya. No cal que ens ho torni a recordar que no som ni idiotes ni desmemoriats.