Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/10/11

Duran Lleida i el deure d'integrar-se dels immigrants

Duran Lleida m'ha sorprès amb les seves declaracions fetes elpuntavui.cat relacionades amb els problemes que originen els immigrants a l'escola, fora de l'escola i per la seva manca, en general, d'esforçar-se en integrar-se al si de la nostra societat, perquè ho diré un cop més:
"Són els immigrants qui s'han d'integrar i assumir els nostres costums i cultura i mai a l'inrevès perquè seria suicida per la nostra part".
Que els molts problemes que ha generat i continua generant la immigració s'arrosseguen dels governs dels Tripartits és més que evident. El pervers i negatiu bonisme e-noticies.cat practicat pel govern del Pepe Montilla amb l'entussiasta comparsa del Carod Rovira i dels comunistes, ha fet més mal a Catalunya del que hom es podria haver arribat a imaginar.
Si els immigrants no estan per la feina d'assumir el sistema de la nostra societat occidental, i d'acceptar que aqui parlem la llengua pròpia perquè és la nostra, i que Catalunya té la seva pròpia història i la seva pròpia cultura i tarannà, per mi ja podrien començar a fer les maletes i que se'n tornin allà d'on van venir. Aqui no estem ni per bandes callejeras sudamericanes, ni per mafiosos, ni per burkes ni niqabs. Tot això sobra, no ho necessitem per a res, perquè no té res a veure amb nosaltres.
Potser és la primera vegada que estic d'acord amb unes declaracions fetes pel Duran Lleida, i potser per això, també, he aprofitat les seves paraules per expressar una vegada més el que ja he comentat en apunts anteriors i des de fa temps, i insisteré tants vegades com calgui i sigui necessàri sense cap mena de rubor.
* Duran Lleida ha denunciat: elpais.com.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No entenc la "relació" que fa vostè entre immigració i bandes callejeras, burkes, màfies...