Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/10/11

El Kurdistà ha patit un terratrèmol de 7.2 graus mentre l'atacaba Turquia

Mentre les forces ocupants i opressores turques massacraven la població kurda, la població d'aquesta nació sense Estat fa 48 hores que va ser sacsejada per un fort terratrèmol de 7.2 graus que va ser seguit per continuades rèpliques de menor intensitat.
Com molt bé puntualitza media.cat, el terratrèmol que la majoria de mitjans d'informació van dir que s'havia produït a Turquia, segons uns, i altres al Kurdistà turc van cometre un error, si més no de sensibilitat i respecte envers el poble kurd que fa anys i panys que lluita per al seu alliberament nacional de les urpes, especialment de Turquia, però també de l'Iraq i de Siria. El terratrèmol no es va produir a Turquia, es va produir al Kurdistà.
Turquia que mai ha reconegut el més que evident i documentat genocidi del poble Armeni a començaments del segle passat, i que té aterrat al poble kurd amb les seves bestials incursions militars contra aquest poble que subjuga, ara es vol erigir com el mestre d'escola (o de les madrasses?) de la mal anomenada Primavera Àrab. Una primavera que s'ha despertat amb l'islamisme com a bandera a la Libia alliberada de Gadafi i a la Tunissia post dictadura d'Alí. No sé per on veuen, tant periodistes com politics, que a tot això se li pot dir primavera àrab.
I tornant a la Turquia islamista d'Erdogan, a tantes organitzacions ¿humanitàries pro drets humans? que defensen aferrissadament aquestes revoltes islamistes els hi recordaria que la nació més gran del món sense Estat com és el Kurdistà està esperant que també entri a les seves agendes de protesta i denuncia, perquè és un poble oprimit i massacrat periòdicament pels turcs. Totes aquestes Ong's descaradament sectàries, si s'aprecien a si mateixes el Kurdistà ha d'estar dia rere dia a la seva agenda reivindicativa.