Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/10/11

El PSC-PSOE i Olé!.Així es fa home, així es fa carrera a 25 dies del 20-NEntre els del Partido Popular que això de Maò els sona a polaco; el socialista històric Peces Barba que fa uns dies deia que només hi ha una nació, España, i que la resta són simplement expressions culturals; quan la darrera enquesta d'opinió destaca el creixement imparable dels partidaris de la independència de Catalunya, i ara els socialistes catalans que votaran en contra de l'oficialitat de la llengua catalana a la UE intocabledigital.cat/, cronica.cat, està més que clar que les desgràcies que patim de tot ordre a Catalunya, a España i a Europa són clara conseqüència de l'autisme i elevada mediocritat dels politics que ens governen i dels qui ens volen governar.
Així es fa home, no ho podieu fer millor per a que el dia 20-N molts electors potencials us girin l'esquena que és el que us mereixeu els del PSC que ja heu demostrat abastament durant més de 25 anys la vostra supeditació i servilisme als interessos de l'espanyolista PSOE. 
Són moltes les bufetades que ens heu donat a la cara votant unes coses al Parlament de Catalunya i desprès votant en contra al Congreso de los Diputados. Ja són excessives i insultants les vostres continuades baixades de pantalons.No cal que ens ensenyeu més el cul votant en contra de la llengua catalana al Parlament Europeu, quan  només faltaran tres dies per al 20-N. Vull creure que tots vosaltres, inclós el Rubalcaba, teniu assumida la clatellada electoral que rebreu d'ací a 25 dies justets que resten pel dia de les eleccions.
El vídeo que encapçala aquesta entrada al bloc és més que contudent. Rajoy ja va pels carrers, places i fòrums com el president virtual de moment, sabedor que la Moncloa l'està esperant gràcies als desastres politics i econòmics comesos pel PSOE que ha comptat amb la vostra ajuda incondicional, la del PSC, encara que en alguns casos perjudiquessiu els legitims interessos de Catalunya.
  Tireu endavant fent d'escolanets del Rubalcaba i Company tot girant l'esquena a les aspiracions de centenars de milers de catalans, que ben cert que així fareu carrera a l'estil cranc.