Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/10/11

Gregorio Peces Barba és un anticatalà repulsiu i digne de tot menyspreuAquest tal Gregorio Peces Barba hauria de tenir molt clar que no ofen qui vol, sinó qui pot. De brabuconadas y desprecios dels castellans, a més d'estar-ne farts, ens resulten menyspreables i repugnants. Que vagin dient aquestes barbaritats contra Catalunya i cointra els catalans que encara ens allunyarem més de Castella, d'España.
Llàstima, Peces Barba, que aquelles bombes que van caure sobre Barcelona no caiguessin damunt de la tomba del CondeDuquedeOlivares, a Loeches, prop de Madrid, i el fulminessin definitivament. Llàstima, perquè s'hauria fet justicia. A Catalunya al tal Peces Barba ja el coneixem prou, no cal que ens vulgui donar senyals de vida dient tanta parida junta i en tan poc temps.
Que aquest socialista no es preocupi pels catalans, que ja sabem per on hem de caminar i trepitjar quan es tracta de les relacions Catalunya-España. Amb bombes o sense bombes, Peces Barba, Catalunya sempre s'ha aixecat i ha tirat endavant la Nació Catalana. La història no menteix. I la veritat que si s'hagessin abraçat amb els portugesos a nosaltres ens haguessin fet un favor infinit. Llàstima, de veritat, que no se n'anessin en direcció a l'oest, allà on es pon el Sol.
Fa un temps que aquest socialista es lamentaba des d'un article d'opinió publicat a un diari madrileny, que els madrilenys estaven abandonant el socialisme, i resulta que amb aquestes declaracions descaradament anticatalanes el què està fent és que els catalans encara s'allunyin més del vostre pretès progressisme. I tot això passa a les portes de les eleccions del dia 20-N. Peces Barba ha fet un gran favor als seus socis catalans.
Qui s'ho ha fer mirar és el Peces Barba directe.cat, no nosaltres.