Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/10/11

José Montilla i Celestino Corbacho seran denunciats davant la fiscalia

Els diputats al Parlament de Catalunya per SI, Alfons López Tena i Uriel Bertran, pensen denunciar davant la fiscalia a l'ex president de la Generalitat, José Montilla, i a Celestino Corbacho cronica.cat, per un pressumpte delicte de pagar sobresous a alts càrrecs de l'administració de la diputació de Barcelona.
Els màxims reprsentants politics de Solidaritat per la Independència han qualificat els fets de molt greus segona la informació publicada per Crònica.cat.
Si és certa l'acusació, que en principi s'ha de creure, serà una mostra més del despilfarrament de diner públic en benefici de la secta politica del nostre pais.
Només ens falten denuncies com aquesta per a confirmar-nos als ciutadans, les corrupteles de la politica i dels politics per a engegar-los a quasi tots al cubell de la brossa i desprès tapar-lo ben tapat. 
D'ací uns quants dies sortiran pels carrers i per les televisions demanant-nos el vot, i la nostra resposta hauria de ser massiva i contundent, i aquesta resposta no pot ser altra que l'abstenció electoal massiva el dia 20-N. No es mereixen per a res els nostres vots que només els serveixen per engreixar les seves butxaques.
* Més informació a 324.cat.