Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/10/11

Les nefastes politiques de les esquerres han donat ales a la dreta

Qui la fa, la paga. És una sentència popular però real i efectiva. Les enquestes publicades les darreres setmanes per diversos mitjans de comunicació demostren fibns a quin punt els ciutadans estem farts i indignats per les politiques d'unes esquerres que han destruït tot el que s'ha construir durant els darrers 32 anys.
Parlar del Zapatero a aquestes alçades em provoca vòmit, i recodar la gestió dels Tripartits de Catalunya, especialment pel liderat pel José Montilla em produeix angunia i basca.
 Possiblement que Catalunya en sortirà perdent i molt si el PP guanya per majoria absoluta, i España també hi perdrà, però qui realment haurà obert el camí deixant-lo ben aplanat per a que Rajoy sigui el president espanyol a partir del dia 20 de novembre són el PSOE a nivell d'Estat espanyol i a Catalunya les esquerres, mal dites esquerres perquè d'això en tenen ben poc.
I qui haurà facilitat la creixent influència en la politica catalana de la PxC e-noticies.cat, també hauran sigut aquestes esquerres covardes i mediocres que en cap moment han sabut plantar cara al problema real que ha sorgit al si de la societat catalana i espanyola pel que fa a la immigració, especialment de la immigració il.legal i/o irregular amb un bonisme i tolerància amb aquesta gent indignant i escandalosa.
La societat s'ha sentit desemparada, marginada i castigada severament des de tots els angles per uns governs dits d'esquerres que ja ha dit prou, i les urnes el dia 20-N remataran la jugada engegant a aquestes esquerres al racó més ombrívol del Congreso de los Diputados, com els catalans ja van fer amb les eleccions del passat mes de novembre i del mes de maig d'enguany. Les esquerres han de pagar i ben car, s'ho mereixen en escreix, tots els seus pecats politics comesos especialment durant els tres darrers anys.
S'han carregat la societat del benestar en un tres i no res. Però el centre dreta capitanejada per CiU que continua castigant-nos amb descarades mesures antisocials també ho pagarà. Aqui, qui guanyarà, serà la dreta pura i dura per culpa de tots ells.