Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/10/11

Mira Awad, cantant palestina, no veu gens clara la pretesa Primavera Àrab

Mira Awad i Noa
Mira Awad, la cantant palestina/israeliana que va representar Israel fent un duo amb la cantant israeliana Noa l'any 2009 MiraAwad, demà presentarà el seu darrer disc All my faces a la sala madrilenya  Galileo Galilei elpaiscultura.
Llegint l'article/entrevista d'El Pais signat per Tomasso Koch, qualsevol s'adona que la gran noticia que va trasvalssar al terrosime palestí especialment de Hamàs, a la franja de Gaza, amb l'alliberament de vora 500 palestins convictes de delictes de sang, alguns terrorifics, és un fet reconegut fins i tot per aquesta cantant filla de pare palestí i de mare búlgara.
La mateixa cantant reconeix que molts dels terroristes palestins alliberats ja han expressat la seva voluntat de tornar a la lluita, la qual cosa no fa més que confirmar que l'exèrcit israelià molt possiblement a alguns o a molts d'aquests excarcerats els tornaran a atrapar desprès de cometre atemptats criminals contra la població civil israeliana. Valgui, però, l'operació d'intercanvi d'aquests assassins per Gilad Shalit perquè sigui com sigui aquest jove israelià ja torna a estar al seu país, a casa seva.
I de la tan manipulada i tergiversada Primavera Àrab què en diu aquesta cantant palestina?. Doncs és força clara, perquè es mostra molt esceptica tot considerant que aqustes revolucions a alguns països àrabs estan orquestrades i dirigides pels integristes islàmics. Només cal veure que ha passat a Egipte amb l'atac bestial contra l'ambaixada d'Israel, o les declaracions del que en diuen les noves autoritats de Libia que ja han dit que s'aplicarà la Sharia, com els Germans Musulmans ho volen fer a Egipte o el que està passant a Tunissia. I compte amb el Iemen, perquè l'agitadora iemenita que va ser recentment Premi Nobel de la Pau, forma part de les files d'una formació politico/islàmica radical iemenita.
De Primavera Àrab res de res elpais, en tot cas es pot parlar de la tardor o de l'hivern àrab.

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt interessant l'entrada d'avui.