Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/10/11

Tarragona: XXVII Clicle de Tardor organitzat per les JJ.MM de Tarragona

Vista parcial del Teatre Metropol de Tarragona
Un  any més, les Joventuts Musicals de Tarragona han organitzat el Cicle de Concerts de Tardor que enguany serà la XVII edició.
Per al proper dimarts, dia 25, i a partir de les 8 del vespre, s'oferirà el concert inaugural Temporada 50è Aniversari de les JJ.MM de Tarragona que serà dirigit per Rosa Torres Pardo i amb Inés Borràs i Carles Santos al piano (a quatre mans) interpretant obres de Denyssy, Schubert, Satir, Ligeti i Santos.
Per al dimarts dia 8 de novembre a les 8 del vespre,  s'espera al Conjunt XXI!, grup instrumental amb la participació d'Anna Alàs, mezzosoprano, interperant-se la Sinfonia núm 4 de Gustav Mahler. Es tindrà un record especial per al famós músic ja que es commemora els 100 anys de la seva mort. La versió que s'interpretarà de las Quarta simfonia és basada en l'arranjament que Arnold Schönberg va realitzar per a la Sala de Concerts de Viena a començaments del segle XX.
Per al novembre, dimarts dia 15, concert de piano a càrrec de J.E. Bagaria que interpretarà obres de Mozart, Liszt, Chopin i Schumann. Tots els concerts es faran al Teatre Metropol.