Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

31/10/11

Tibet lliure!, tot boicotejant tota mena de productes de la Xina comunista

La criminal repressió, sovint silencosa, que el govern comunista de la Xina sotmet al poble tibetà, hauria de merèixer la denuncia sistemàtica i pública de la societat civil internacional. 
Dic de la societat civil perquè si esperem que ho facin els nostres governs anem ben apanyats, especialment els tibetans que viuen segrestats per un govern despòtic i cruel ja fa 60 anys.
Els USA, Europa (la Unió Europea) en conjunt i globalment el món occidental han girat l'esquena a tot un poble en nom  de la macro economia i de l'anomenada globalització que tots veiem a on ens ha portat.
Als governs europeus els hi hauria de caure la cara de vergonya pels seus sistemàtics silencis i complicitats amb el règim comunista/capitalista, oh paradoxa!, d'una Xina on els Drets Humans són trepitjats escandalosament a diari. Quina Europa de les nacions és aquesta que ens ha tocat viure?. Què se n'ha fet de tots els protocols i acords internacionals que s'han adoptat a l'ONU per a la defensa de les llibertats individuals però també de les llibertats dels pobles?.
Ara, tots aquests politics ineptes i traidors als principis als quals es van solidaritzar en el seu moment, callen davant de tanta ignominia comesa pels comunistes xinesos amb el poble tibetà, com també callen per interessos estratègics i politics davant de la canallada que el reietó del Marroc està cometent amb el poble saharaui.
Estem fent, hem fet en nom de l'economia, de la globalització, una Europa moralment malèvola i corrupta, i tot i així s'han atrevit a crear o inventar-se un Tribunal Internacional per a fer justicia. Quina justicia?. Em sento avergonyit de la Unió Europea i de tots els seus governants, i no cal dir dels USA.
A la societat civil només ens queda engegar un boicot total als productes xinesos, i alhora denunciar els silencis dels nostres governs per avergonyir-los si és que encara els n'hi queda una mica.