Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/11/11

Catalunya és la responsable del dèficit fiscal gràcies al segon Tripartit

Joan Saura, Josep Lluis Carod i José Montilla, són els responsables màxims del dèficit fiscal de Catalunya
Quina poca vergonya que tenen els de Madrid. Quina poca decència que té i quanta i misèria politica que arrossega l'agonitzant govern de Rodriguez Zapatero quan ara diuen que la culpa del dèficit fiscal és de les autonomies i, especialment, de Catalunya e-noticies.
A la ministra d'economia, Elena Salgado, li hauria de caure la cara de vergonya al no haver cridat severament i públicament l'atenció al segon govern Tripartit, per cert presidit pel socialista José Montilla, pel desastre financer en que han arrossegat Catalunya. Ells són els màxims responsables de la més que precària situació econòmica que patim els catalans. I per a més INRI la ministra de la guerra, la Carmen Chacón, encara va fent espots publicitaris electorals denunciant les retallades que ha aplicat l'actual govern de la Generalitat de Catalunya, quan Zapatero va ser el primer en retallar el 5% del sou dels funcionaris i va congelar les pensions.
Però si vàreu ser vosaltres, els governs socialistes, des de Madrid i des del nostre país que ens heu portat a tots plegats a aquesta greu situació financera. Uns, els de Madrid, negant-se a reconèixer reiteradament que la crisi ens esquivaba i que no ens afectaria, i els altres amb una escandalosa alegria econòmica subvencionant ong's, organitzacions que es diuen humanitàries però que són més sectàries que les sectes satàniques, i donant centenars de milers d'euros per a la preservació d'unes llengües indigenes sudamericanes que ni ens van ni ens venen. Prous problemes tenim a casa per a potenciar la nostra pròpia llengua.
Atureu, els socialistes, d'una vegada la vostra perversa demagògia electoral, i amague-vos a qualsevol racó de Catalunya si és que encara tenint sentit de la desència i un minim de dignitat politica, enlloc d'anar denunciant les retallades que en gran part vosaltres en sou els principals responsables que es tinguin de fer.
Heu governat set anys a Catalunya i set anys des de Madrid, i ja hem vist com ens heu deixat a uns i als altres.