Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/11/11

Catalunya, i la porqueria politica catalana que ens envolta clama al cel

Xavier Trias, a la dreta, alcalde de Barcelona
El passat dia 14 de novembre vaig penjar una entrada referint-me al cobrament de 1.600 euros dels diputats provincials de Barcelona per assistir a una simple sessió plenària. Avui,el diari el elpais ens obsequia amb una altra sospresa referent a la porqueria econòmica que envolta a la secta politica catalana.
La cosa va de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i dels politics dels ajuntaments que la integren e-noticies.cat. Començant per l'alcalde convergent de Barcelona, Xavier Trias, i acabant per alcaldes i responsables politics de totes les formacions i colors politics, cobren uns bons sobresous, com si els que ja cobren pels seus càrrecs no fossin suficients. No sigui cas que aquesta porqueria sectària politica que ens governa passi gana o no pugui pagar el consum d'electricitat de casa seva.
Ara, més que mai, és més que important que els mitjans de comunicació com El Pais esventi tota la merda que envolta la politica de casa nostra que, per regla general, als ciutadans se'ns escapa al no tenir la possibilitat d'accedir a certes informacions que els politics ja s'esforcen en amagar-nos.
Potser no és per casualitat que el passat dia 20-N si se sumen les abstencions, els vots en blanc i el nuls, pràcticament empatin amb els que sí que van anar a votar. A qui i perquè es va a votar?. A representants honestos, sensats, disposats a servir a la societat, o es va a votar a rapinyaires i a carronyaires sense escrúpols ni dignitat politica?. 
És una escàndalosa immoralitat digne de ser denunciada a la fiscalia de torn tota aquesta depravació de la politica, que és un autèntic escarni al conjunt de la societat. I al damunt ens surt la viceprtesidenta, Joana Ortega, dient-nos que l'austeritat és un nou valor dels catalans directe.cat. L'austeritat pèr al poble, oi?, perquè als politics aquesta paraula i el seu significat no la coneixeu. Sou tots plegats uns cínics!.