Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/11/11

Duran Lleida , el cínic, i la bomba de rellotgeria que els hi petarà als nassos

Duran Lleida és patètic i incobustiblement hipòcrita. Fa cosa de 24 hores que criticaba als del Partido Popular perquè encara no han dit la seva pel que fa a les dures retallades que la dreta postfranquista farà i tots a callar. Tenen majoria absoluta. 
Duran Lleida critica cronica.cat quan la seva formació, CiU, ha callat durant toa la campanya electoral i dos dies desprès el president Artur Mas, tot apareixent en públic, ens va anunciar unes quantes retallades ben sonades i doloroses.
Diuen que no ho van fer abans perquè hagués sigut una bomba de rellotgeria. I tant que ho hagués sigut però per a ells!, i tant!. Per això van callar amb alevosia i covardament manipulant a l'electorat, tot amagant la porqueria que ens tirarien al damunt.
Han retallat a les universitats, a l'ensenyament públic, a la sanitat, retallaran més els sous dels treballadors públics, la tisorada anunciada a TV3 ara.cat és d'escàndol i, mentrentant, el Govern de Catalunya continua subvencionant al Grup Godó amb substancials i gens menyspreables ajudes econòmiques amb diner públic somnoticia.cat.
Dono gràcies per haver sigut capaç el passat dia 20-N de ressistir la temptació d'anar a votar i de no haver-ho fet. Ni aquesta gent ni els altres es mereixen el meu vot.
Molt em temo, tant de bo que l'erri, que el canal TV del Grup Godó acabarà transmetent la lliga de fútbol. A mi particularment no em preocupa si TV3 deixarà d'emetre-la perquè la Lliga no és cap prioritat per a mi, en absolut.
El que sí que és preocupant per a mi i per a la majoria de catalans, és observar els passos que s'estan donant cap a la privatització esglaonada de serveis que ha engegat el Govern de CiU presidit per Artur Mas.
Us heu convertit en poc menys d'un any, amb el braç executor implacable del capital més descarnat. Tot i amb això, la bomba de rellotgeria que us vàreu guardar a la butxaca durant la campanya electoral, us acabarà petant als vostres pròpis nassos tard o d'hora, no en dubteu.