Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/11/11

Joan Laporta, el Ball de Bastons de la politica i les punyalades traperes

El tàndem Artus Mas - Joan Laporta (Foto: Somnoticia.cat)
Vergonyós. El Joan Laporta ja ha demostrat abastament qui és com a politic. És una mena de pelleringa fastigosa i llepiscosa. No porta ni 10 mesos com a diputat al Parlament de Catalunya, i ha donat més voltes al maquavpelic cercle politic català, que els que hagi pogut donar un drapaire pels carrers de Barcelona remenant contenidors de brossa somnoticia.cat.
I brossa és aquesta mena de politics que han remenat el cul per no sé quantes cadires en cosa d'un any ben justet.
Tota aquesta secta politica cada dia m'està donant més arguments i més raon irrefutables per a que el proper dia 20-N em quedi a casa o me'n vagi al Pedraforca pedraforcaavui evitant en tot moment apropar-me a les urnes per votar. No votaré el dia 20-N, a ningú. Em resulten repulsius tots els politics, sense excepcions. Ja m'han desenganyat prou i massa. Exemples?, els que es vulguin, però sense anar massa lluny i sense necessitat de recórrer a les hemeroteques, tots podem recordar els tombs que han donat el Laporta o el Joan Carretero, per exemple. O els missatges contradictoris que ens esbitzen els de CiU. Els de CDC diuen oues coses, mentre que el del Duran Lleida en diuen unes altres. O ni cal parlar del trist paper que estan fent els del PSC-PSOE, etc.
Aquestes traïdories que els politics fan i desfan sense cap mena d'escrúpols tot passant-se els vots dels ciutadans ben bé pel folre, mereixen una resposta contundent i severa dels electors. Joan Laporta com el Joan Carretero i d'altres, van ser elegits per un determinat nombre de ciutadans perquè assumien el que els politics defensaven, però quan els interessa giren l'esquena i, aprofitant-se dels vots assolits, et fan una bona butifarra.
Que no pateixi tota aquesta mena de fauna ibèrica vividora de la politica, perquè al menys amb el meu vot ja no us alimentareu més. Amb el meu vot mai més s'alimentarà cap altre porc.
Enllaç d'interès: media.cat.