Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/11/11

El debat del 7 de novembre, el 20-N i l'aborridissim teatre politic de carrer

El gran teatre de carrer, en sessió quinzenal, ja ha començat amb la patètica enganxada de cartells. Tornem'hi que els politics s'aborrien i ara ens cantaran habaneres, cançons del Llach, cantes andalusos i si s'escau encara els veurem ballant sardanes tots juntets a Ripoll. El Mariano ens dirà que juntos pero no revueltos, però ballarà per soleares y la jota valenciana, tortosina y aragonesa. Per ballar que no quedi. Acostumen a fer-ho cada quatre anys.
La cançó de Roldan ens la cantarà el Rubalcaba, i els de CiU ens exordiran amb sardanes, els Segadors i de passada ens ompliran el cap amb el pacte econòmic. 
Els Joans, vull dir el Laporta i el Carretero, com que ja estan cansats de ballar i d'anar d'ací d'allà sense treva, no es deixaran veure gaire, i deixaran que siguin els seus benfactors que els han acollit a les seves files els qui cridin i es quedin afònics somnoticia.cat.
El teatre, el gran teatre de carrer ja ha començat. El què és més fotut de tot d'aquest més que lamentable i aborrit espectacle, és el seguidisime que en fan els mitjans de comunicació. Ens bombardejaran pels quatre costats. No tindran compassió de tots nosaltres, dels ciutadans, i l'aborriment es convertirà en una mena de cabreig general. Jo, el dilluns dia 7 no tinc la més minima intenció d'escoltar ni de visualitzar el debat del Duo Dinamico espanyol rtve.es.
Em dedicaré a fullejar alguns dels àlbums de Tin Tin que encara conservo ara que s'ha posat de moda. Segur que en treurè molt més profit si a més, ara que me'n recordo, el dia 20-N no penso anar a votar votaestelada.cat.
Tan se me'n fot el que es puguin dir el Rubalcaba i el Rajoy el dia 7. Se me'n fot totalment. Serà una autèntica sessió de teatre de carrer de mal gust i carregat de falsedats. La veritat és que al punt que hem arribat pel que fa a la politica i els politics, no entenc, sincerament, com encara hi ha ciutadans que el dia 20 aniran a votar, quan el que es mereixen els politics és que deixem les urnes buides.
Així, entre tots, ens han deixat ara.cat, amb el cul a l'aire.
Votar?, no, gràcies.