Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/11/11

El socialisme català: de la derrota electoral al funeral de la vella guàrdia?

Un peix seguit permanentment per la rèmora
Mentre els socialistes de Catalunya s'entestin en anar fent de palanganeros i/o de rèmores del PSOE, a Catalunya no tenen res a fer, o passaran anys i panys fent la travessia del desert durant més de 40 anys e-noticies.cat.
Les contradiccions politiques del PSC han sigut molt greus i fins i tot insultants per al conjunt de la societat catalana. No es pot anar per la vida dient sí al Parlament de Catalunya, i dient no al Congreso de los Diputados d'Espanya, per exemple.
No es pot anar per la vida parlant durant 32 anys de federalisme real, quan no hi creieu ni vosaltres ni els vostres correligionaris espanyols, altrament, i desprès de 3 legislatures Felipistes, i dos dels Tripartits ja s'hauria d'haver engegat i posat en marxa el tal federalisme real del que tant us agrada parlar-ne.
Mentre els del PSC, com han demanat alguns dirigents del partit en privat i fins i tot en públic, no sigueu capaços de formar grup parlamentari pròpi i, per tant, que el vostre partit sigui sobirà i idependent del PSOE, a Catalunya, insisteixo, teniu molt poc futur durant molts anys. I un error i greu que heu comès, ha sigut tornar a col.locar a la Carmen Chacón de cap de llista per segon cop. No us ha beneficiat en res, ben al contrari. Ja teniu els resultats electorals del 20-N a les mans elperiodico.
Reunió de l'executiva del PSC d'avui mateix (Foto: e-noticies.cat)
Si al proper congrès del PSC que teniu de fer no sou capaços de rentar i d'esvaldir bé la roba dels vostres maniquis ja prou coneguts, tornareu a ensopegar i la clatellada podria ser mortal politicament. I és que Catalunya no es pot permetre el luxe d'anar de funeral d'un partit històric i català com era el PSC abans de perdre la seva autonomia i sobirania com a formació politica catalana. Vosaltres mateixos, és el vostre partit.