Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/11/11

Els musulmans ja reclamen drets a Rajoy abans que ho facin els de casa

S'ha de tenir molt poca vergonya, cap escrúpol, molta supèrbia i una gran insolència per a que, a les poques hores de l'escrutini de les eleccions del 20-N, el col.lectiu musulmà ja reclami drets, però cap deure sembla, a Mariano Rajoy alianzacivilizaciones.
De què va aquesta gent?. Saben a quin país han vigut?. Saben que aqui els seus costums i la seva religió no ens interessen per a res a la majoria de catalans ni a la majoria d'espanyols?. Qui s'han cregut que són per alçar la veu reclamant drets i aclariments al president electe, quan ni cap català ni cap espanyol s'ha atrevit a fer-ho perquè encara no fa ni tres dies que es van tancar els col.legis electorals?.
El que haurien de fer, francament, si no estan d'acord amb les nostres normes democràtiques, i no accepten que a Catalunya i a Espanya la nostra cultura sortosament no té res a veure amb la seva, és marxar cap al seu país i tots en pau.
Si es fes una consulta popular o referèndum pel que fa al niqab i/o al burka, que aquesta gent ho tinguin clar, perquè el resultat seria un NO rotund i aplastant de la societat pel que fa a l'ús d'aquestes peces de roba femenines al nostre país. A mi particularment em repugnen.
Però les reclamacions i exigències d'aquesta genteta no s'acaben aqui, no, que va. Fixem-nos en tot el reguitzell de temes que reclamen: La FEERI destaca la enseñanza islámica en la escuela, la asistencia religiosa en centros penitenciarios, los cementerios, el patrimonio islámico, las mezquitas o el velo, entre otros". "Vamos a tener mucho trabajo con el PP, por lo que debería haber una buen sincronización entre el Gobierno central y las comunidades autónomas para llevarlo a buen puerto".
També els hi haurem de construir i pagar cementiris per als seus morts, i escoles per a la seva religió i mesquites per a les seves pregàries, etc?. Tot això és un insult a la inteligència humana, i un condemnable despropòsit del col.lectiu musulmà que continuament està reclamant drets. Estem ara, precisament ara, per gastar diners en imams, mesquites, cementiris musulmans i demés rosaris d'exigències d'aquesta gent que, vist globalment, són un niu de problemes i de conflictes.
Potser és un bon moment per recordar les paraules de l'ex primer ministre d'Austràlia kevinRudd precisament cansat i tip de les exigències dels musulmans residents al seu extens i democràtic país, i també recordar com els musulmans es van infiltrant a la nostra societat musulmanesendinamarca. No deixeu de llegir el contingut d'aquest enllaç.
Tots aquests musulmans s'ho haurien d'haver pensat bé abans de venir a Espanya o a Catalunya, i a Europa, perquè ja sabien que aqui la nostra cultura des de fa milenis és judeo-cristiana, i per tant s'han d'adaptar a nosaltres i no pas nosaltres a ells. Només faltaria. I el que és potser més sorprenent de tot plegat és la reclamació del patrimoni islàmic. De quin patrimoni parlen aquestes gents?. No sabia que aqui tinguessin patrimoni.
Addenda.- Alerta, molt alerta amb els agents antirumors agentsantirumors que intenten manipular-nos i tergiversar la realitat de la immigració.