Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/11/11

ERC de què es vanta?, i Duran Lleida ara no veu necessari el pacte fiscal?

Tot el que està passant al tenebrós sub món de la politica catalana em provoca vomitera, fàstic i angunia. Fins fa quatre dies el cap de llista de CiU, el Duran Lleida, s'ha omplert la boca reclamant el Pacte Fiscal.
No ha tingut aturador durant tota la pre campanya i campanya electoral reclamant-lo, malgrat que la campanya, en conjunt, ha resultat un autèntic nyap en tots els sentits. I fa cosa de 24 hores que ha dit que això del Pacte Fiscal ja no és prioritari ni una qüestió irrenunciable directe.cat i ara.cat.
Vinga hipòcrita, ves ràpid cap a Madrid, a la teva suite madrileña, i truca ràpidament al Rajoy per si et dóna un ministeri, una direcció general o, com a minim, et fa cap dels ujiers del Congreso de los Diputados. Quin escàndol!. I aquesta gent és la que té a les seves mans els destins de Catalunya per als propers tres i quatre anys.
I ara també ens surten els d'ERC dient-nos que no s'alvira la independència e-noticies.cat, tot i que també durant mesos i en els quinze dies de campanya s'han omplert la boca d'independentisme, de sobirania nacional i, també, del Pacte Fiscal i no sé de quants encanteris més, per tal d'arrabassar un grapadet de vots. La veritat és que els d'ERC no sé de què es vanten si de fet s'han quedat amb 3 diputats com ja tenien l'any 2008 lavanguardia. Què lluny queden aquells 8 diputats que els d'ERC vàreu aconseguir l'any 2004, oi Bosch i Junqueras?.
No calia que el Bosch ens digués que no veu per enlloc la independència del meu país, ja ho sabia des de fa anys això, i esperem-nos ben asseguts i pacients si hem de confiar amb els politics que tenim avui per assolir-la. En tot cas només els somniatruites es neguitejaran innecessàriament, tot ignorant que la sopa d'all ja fa segles que es va inventar.
I tot parlant de la sopa d'all. Sembla que els del PSC no li troben el punt exacte de cocció, perquè malgrat el d'altabaix electoral que han patit a Catalunya i arreu d'Espanya, ni al carrer Nicaragua ni al carrer Ferraz no ha dimitit ningú. Els perversos intents de manipular i capgirar els resultats electorals del 20-N, tot buscant els motius, són inútils. Aqui deixo una mostra clara d'aquest cinisme que els hi és pròpi als politics, en aquest cas em refereixo al socialista Pere Navarro ara.cat
A aquest aspirant a la direcció del PSC que està en pugna amb l'alcalde de Lleida pel lideratge del que diuen que ha de ser el nou i renovat PSC, se li podria recordar que el PSOE no va guanyar les eleccions del 2004 tant per mèrits pròpis, com per les conseqüències dels criminals atemptats islamistes del 15-M, i els rerrors garrafals comesos pel que era ministre de l'interior entestat en culpar a l'ETA dels atemptats a Madrid.
Tampoc hauria d'oblidar que Rodriguez Zapatero, en dues legislatures, en cap, no va assolir la majoria absoluta. Que no ho oblidin això els socialistes d'aquí i d'allà.
Vaja, està clarissim que els politics catalans encara no han après a rentar bé la roba de casa seva, i que els tics i vicis que arroseguen des de fa anys encara els hi serveixen per a mantenir-se un xic reviscolats, però fins quan els durarà tanta comèdia de mal gust?. I una pregunta a tota la secta politica catalana i espanyola: és que heu arribat a tal punt d'estupidesa politica que us penseu que els ciutadans som idiotes?.
Sort que el dia 20-N em vaig quedar tot el dia a casa. Ara, avui, segur que em penediria d'haver anat a votar.