Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/11/11

Gog i Magog, גּוֹג וּמָגוֹ , i l'anunciada propera guerra d'Israel contra l'Iran
El mateix president d'Israel, Simon Peres lavanguardia, alerta que la guerra contra el règim islàmic de l'Iran està a prop. Fa quaranta vuit hores que ja va avançar la noticia el primer ministre israelià Byniamin Netanyahu, tot i que no especificaba amb tanta evidència la proximitat de l'enfrontament bèl.lic.
La raó fonamental d'aquest neguit que preocupa i molt al govern israelià i als més de set milions de jueus ciutadans d'aquesta petita nació envoltada d'enemics, és la insistència de Mahmud Ahmadineyad en tirar endavant el seu programa nuclear malgrat les advertències que se li han fet repetidament des de tots els fòrums internacionals.
Però hi ha una altra qüestió que de ben segur s'escapa a la majoria de ciutadans no ja d'Europa, sinó d'arreu del món, i és que les profecies d'Ezequiel recollides a la Torà es tenen molt en compte al si de la societat i del govern d'Israel. En especial les autoritats rabiniques i les politiques s'han centrat en els capítols Ezequiel+38-39, on es fa referència a la gran guerra que el poble d'Israel haurà d'afrontar contra els enemics del nord i de Pèrsia. 
Potser que una gran part de la població occidental i de més enllà, els pugui semblar fora de temps i de lloc tenir en compte aquelles aintiquissimes profecies que estan ben reflectives no ja a la Torà hebrea sinó que també a la Bibilia cristiana, perquè cal recordar que el cristianisme és fill del judaïsme però no pas hereu.
Seria bo que els mitjans de comunicació que amb tant de detall i rapidesa ens informen de qualsevol fet relacionat amb els musulmans per insignificant que sigui, es dediquessin a aprofundir una mica més en tot el rerefons que s'esmuny al darrere de tot el conflicte del Pròxim Orient.
És ben públic internacionalment parlant l'insistent negacionisme de l'Holocaust per part del dictador Ahmadineyad, com també ho són les seves reiterades amenaces de destruir Israel. Per tant, ningú s'haurà de sorprendre que Israel per sorpresa ataqui a l'Iran preventivament i abans que sigui massa tard. I tampoc ningú s'haurà de sorprendre que Israel en un determinat moment, i suposant que disposi realment d'armament nuclear, l'utilitzi per a defensar-se. Abans que m'agredeixi l'enemic mortal, l'agrediré per tallar el cap de la Bèstia.Així, mort el gos morta la ràbia. Aquest  ha de ser el principi fonamental del poble d'Israel i del seu govern que mai estaran sols:

2 comentaris:

Lior ha dit...

Tenim la BCI a la xarxa. Els que cites AQUÍ

xavier icart ha dit...

Moltes gràcies Lior. Ara mateix cambiaré els enllaços. Shalom. Xavier I.