Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/11/11

A Israel han aparegut dones ultraortodoxes jueves a l'estil Made in Taliban

No és una musulmana radical, és una jueva ultra ortodòxa
La que ens faltaba per conèixer i descobrir. Dones jueves a l'estil talibà, amb burques tant o més brutals i fantasmagòrics que els que porten a l'Afganistà i a d'altres països islàmics radicals, per exemple a l'Arabia Saudita lavanguardia.
Es tracta d'una secta jueva que de fet perverteix el mateix judaïsme que diuen defensar i practicar. Enlloc de la Thorà es troba ni un sol versicle que faci referència a aquesta denigrant vestimenta femenina, com tampoc no hi ha cap versicle alcorànic que en faci la més minima referència pel que fa a les dones musulmanes. I no tan sols del burqa, és que tampoc hi ha cap ferència al nikab.
Els dubtes que sembla que tenen les autoritats democràtiques israelianes de com actuar davant d'aquesta insòlita perversió del judaïsme històric, em semblen totalment fora de lloc i contra tota lògica.
Entre els islàmics fonamentalistes, talibans, hiyadistes, salafistes radicals, etc, que imposen aquestes peces de roba a les dones sense que elles tinguin opció d'escollir si les volen o no, que ara ens surtin fins i tot des d'Israel amb aquest estirabot repugnant, i que en nom de la democràcia encara es dubti, em sembla patètic.
I pel que sembla, desgraciadament al si d'aquestes families els abusos contra els fills, fins i tot sexuals i incestuosos, es donen amb certa freqüència. D'escàndol, i d'escàndol és que en nom de la democràcia els politics israelians dubtin encara en com fer front a aquest fenòmen pervers i insòlit al si de la seva societat democràtica i avançada.
És la democràcia la que corromp les religions, o són les religions les que corrompen i podreixen la democràcia?. Sense cap mena de dubtes, són les religions les que malmeten, corrompen i destrueixen la democràcia, perquè les religions, totes, neguen les llibertats individuals i col.lectives dels pobles.