Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/11/11

José Mercé donarà un concert al museu d'Israel, a Jerusalem, el dia 29

José Mercé
El cantant josemerce ja és una altra víctima del rabiós sectarisme racista antisemita d'alguns repugnants col.lectius antisistema i neocomunistes que desgraciadament tenim de suportar al nostre país asihabloespinete
Aquesta genteta em provoca vòmit permanent per repugnants i excluients. El seu antisemitisme és tan palès, que les seves histriòniques crides a boicots permanents contra Israel, ara li ha tocat al José Mercé, s'haurien de respondre amb contudència amb una assistència massiva al concert que José Mercé té previst oferir a Barcelona el proper mes de febrer.
Home, posats a demanar boicots, doncs jo el demano per a l'islam radical i excloent. Per aquell islam que es dedica a assassinar cristians i jueus sempre que poden i que destrueixen i cremen esglésies cristianes i si poden també sinagogues. 
També per aquell islam que no respecta les normes de convivència i de democràcia del món occidental, tot intentant introduir la sharia a casa nostra, etc. Per demanar boicots, doncs, que no quedi, faltaria més.
Perquè n'estem farts, la gran majoria de catalans, d'espanyols i d'europeus, del vostre sagnant sectarisme i odi contra tot el que fa olor a judaïsme, a Israel i fins i tot a cristianisme. Sou patètics, i per això resulteu repugnants i vomitatius. A Catalunya tenim la gran sort que tota aquesta porqueria humana mai tindrà l'oportunitat de tenir el poder a les seves mans, perquè contrariament estariem tots plegats ben perduts i esclavitzats pel seu totalitarisme comunistoide.
Potser que les vostres energies les orienteu en educar-vos ben educats en la tolerància, en el respecte d'uns als altres al marge de creences i de cultures, perquè vosaltres de tolerants i respectuosos no en teniu res, com no el té l'islamisme radical i superb.
En lloc de demanar boicots atort i a dret, ara li ha tocat la rifa al José Mercé (demà qui serà?), haurieu de demanar cridant ben alt el màxim respecte a les dones musulmanes, i denunciar els intents d'alguns sectors islàmics que conviuen amb nosaltres que volen imposar els fastigosos niqab i burqa que alienen a la dona.
De fet, tots vosaltres junts, no li arribeu ni a la sola de la sabata d'aquest cantant andalús wikipedia.
 Contra la intolerància, la resposta ha de ser intolerància.
Enllaç: sielmonestanformos. Com és que tots vosaltres que protesteu per qualsevol cosa, no crideu fins a l'afonia contra aquesta gentusa que mutil.len bestialment a les seves filles elpais?, o contra els casaments forçats de noies musulmanes menors d'edat Arrastradasaltar?.