Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/11/11

La crúa realitat del conte de la Cigala i la Formiga a l'estil made in Spain

El tradicional conte infantil de la Cigala i la Formiga, algú amb molta agudesa i sentit d'ampla visió de la mediocre realitat social, politica i mediàtica que inunda el nostre país, ha convertit aquest conte, que té un fons molt il.lustratiu, en un reflex de la hipocresia impenitent i abominable que domina tots els àmbits de la societat actual Lacigalailaformiga.
Amb un mínim de sentit comú i una miqueta més de capacitat d'observació, podem ser capaços de veure com se'ns manipula brutalment i perversament des de tots els mitjans de comunicació, en un clar intent de dirigir-nos a pensar segons els interessos politics i econòmics de cada moment i circumstància. Hom ha pogut constatar com un presumpte innocent pendent de judici i de sentència, ja és prejutjat des de les pàgines impreses i digitals de qualsevol mitjà de comunicació. Per poc perspicaç que hom sigui, també ha pogut comprobar com es es disculpen i fins i tot es comprenen a irresponsables socials, a okupes, a sectaris de grupets antisistema, bandes callejeras sudamericanas, als immigrants en general i als musulmans en particular, etc.
 La premsa i la politica magnifiquen tot sovint el que és irrellevant o d'escàs interès, i alhora minimitzen, disculpen i/o comprenen actituds del tot detestables. Està vist que aqui, a casa nostra, és més fàcil caure en gràcia si vas per la vida fen-te la víctima tot aprofitant-te del sistema corromput, que si hi vas amb bona fe i esforçant-te dia a dia per a millorar personalment tot ajudant a millorar el teu entorn. Aqui, a casa nostra, són més valorades les mancances que les virtuds. I així ens va a tots.
Una Catalunya que entre tots som incapaços de redreçar, d'orientar-la decididament cap el nord i il.lusionar-la amb un projecte real i realista per a que el nostre país recuperi la seva dignitat, els seus valors milenaris en tots els ordres i ensenyar-li on és el final del tunel, mai serà aquella Catalunya que hauria de ser, i serà per culpa de tots plegats, però especialment de la mediocre i irresponsable classe politica (secta politica)que tenim. La llei del minim esforç s'ha imposat, i la llei de la tolerància amb els intolerants també. Cap a on vas Catalunya amb tota aquesta gent que ni mengen ni deixen menjar?.