Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/11/11

La Diputació de Barcelona paga 1.600 euros per assistir a un plenari

Jordi Hereu (PSC) i Jordi Portabella (ERC) dos dels beneficiaris dels sous
D'escàndol, vergonyós, insultant i condemnable per la societat en el seu conjunt. 
Que els diputats provincials de la Diputació de Barcelona cobrin 1.600 euros per assistir als plenaris (a un plenari) de la corporació e-noticies.cat, que sovint duren de 10 a 20 minuts, a aquestes alçades és per denunciar-ho als quatre vents i davant dels jutjats.
La porqueria politica que ho està empastifant tot pels quatre costats no té nom ni perdó de cap humà.
Ja poden escridasar-se uns i altres a les tribunes de les cambres de Madrid o de Catalunya, tot és pur teatre del més pèssim gust representat per esperpèntics i patètics actors. Particularment agraeixo que aquesta noticia hagi sortit avui a les pàgines del diari madrileny elpais i que a la vegada se'n fa ressó el diari digital català que he referenciat al començament d'aquesta entrada. La noticia en plena campanya electoral ha sigut més que oportuna, ha sigut com el mannà.
I dic que ho agraeixo perquè se'm dóna un altre argument de la màxima solidesa per reafirmar-me en l'abstenció electoral el proper diumenge dia 20-N. Comn ja he dit en anteriors entrades, amb el meu vot mai més s'alimentarà cap més porc, i això m'implica logicament per passar de les urnes i donar així una bona patada als c... a tota la secta politica del meu país.
No és que no es mereixin el meu vot, que no se'l mereixen per descomptat. És que no es mereixen el vot de ningú. I per acabar. Aquesta gentusa no senten vergonya de cobrar en 10, 20 o màxim amb 1/2 hora el que quasi cobren junts dos mileuristes en un mes?. Quin fàstic que em fan.
Foto de l'entrada: e-noticies.cat