Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/11/11

Oriol Pujol, o la possible moció de censura a l'ajuntament de Tarragona

Oriol Pujol (foto: Diari de Tarragona)
Es veu que encara no hi ha prou porqueria politica escampada per arreu del país, i es veu que no hi han altres problemes per a resoldre a Catalunya, com perquè ara ens surti el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, anunciant que no descarten una moció de censura mociocensuratarragona contra l'alcalde socialista de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.
També ho pensen fer a Badalona, per exemple?
El passat mes de maig els de CiU van garantitzar abans i durant la campanya electoral per a les municipals que es respectarien aquelles candidatures més votades, i així ho van fer, per exemple, a Tarragona, a Castelldefels i a Badalona. Cinc mesos i mig desprès ens surten en aquest estirabot sense sentit, a no ser que als de CiU els hagi tocat força els collons que l'alcalde de Tarragona hagi denunciat, fa cosa de 48 hores, que la Generalitat deu a la ciutat 3 milions d'euros tarragonaradio.
Visca el sectarisme politic, i visca la irresponsabilitat i manca de paraula dels qui avui tenen a les seves mans els destins del país, de Catalunya. 
Tot plegat em sona a tàctiques obscures i a pactes soterrats entre CiU i el PP tot preparant-se per a governar des d'Espanya però també des de Catalunya anant tots dos de bracet i ben coordinats. Possiblement fins i tot engegaran un telèfon roig Madrid-Barcelona per tal de coordinar-se.
No és de rebut aquest anunci de possible moció de censura, o és que l'Oriol Pujol s'oblida que el passat dia 22 de maig CiU a Tarragona va perdre un regidor respecte a les eleccions municipals de fa quatre anys enrere?. Tan dificil és assumir les derrotes electorals?. Tanta fam de poder tenen que ho volen controlar tot?.
Si en cinc mesos ja no sou capaços de mantenir la paraula que vàreu donar, qui us pot creure ara a plena campanya electoral de les generals?.
No sou de fiar, evidentment. No doneu motius per a creure en vosaltres i les vostres promeses.