Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/11/11

Racisme i xenofòbia només és cosa dels blancs?. Negres contra blancs!

Joseph Frederic, ciutadà francès, apallissat per un grup de 15 negres
On són els mitjans de comunicació tan progres i tan lliurats a la defensa dels Drets Humans?. On són tota aquesta rècua de sectaris mediàtics i d'aprofitats dels bens públics que s'emparen en Ong's de molt dubtosa finalitat humanitària que no denuncien les agressions dels immigrants contra els autòctons que són més freqüents del que hom es pensa?.
Com és que els mitjans de comunicació de casa nostra, sense anar més lluny, no es fan ressó d'aquestes brutalitats dels immigrants contra els autòctons dailymail.co.uk?.
Joseph Frederic, de 38 anys, va ser assaltat i brutalment apallissat (la foto ja ho diu tot), per un grup d'immigrants negres per robar-li l'anell i el telèfon mòbil proucomunisme?. Anava de festa per compartir-la amb amics i familiars a Anglaterra, i el que es va trobar pel camí va ser un grup d'escoria humana que el van portar a l'hospital amb urgència.
Aquest fet no és pas un cas aïllat, ni molt menys. I fets tan condemnables i indignants com el que ha patit aquest jove francès en terres angleses sense esperar-s'ho són conseqüència del repugnant bonisme dels governs de la Unió Europea que són incapaçois de plantar cara i dir prou a tanta immigració il.legal que ens està inundant per tot el Continent. Els immigrants malfactors i que al damunt estan en situació irregular o bé il.legal ja se'ls hauria d'haver expulsat. I això no és racisme, ni és xenofòbia. Simplement és autodefensa dels nostres valors democràtics i dels nostres drets irrenunciables de viure armoniosament i en pau sense que ens vinguin  de fora a pertorbar-nos i crear-nos més problemes dels que ja tenim els de casa.