Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/11/11

Rut Carandell s'oblida que ERC ha governat 7 anys amb els espanyolistes

Rut Carandell (Foto: Somnoticia.cat)
 No és de rebut l'afirmació tan gratuïta i sectària que ha fet avui mateix la Rut Carandell somnoticia.cat. Els de SI formaven part d'ERC fins no fa pas gaire, i els de Reagrupament també. Tots se'n van anar de les files d'ERC desencisats per les politiques submisses i claudicants de l'anterior direcció del vostre partit durant set anys llargs,
El vostre partit va ser qui va obrir les portes de bat a bat per a que la presidència de la Generalitat l'ostentessin els del PSOE-PSC, els quals d'independentistes no en tenen res, i els d'IC-V, que també van arreplegar tot el poder que van poguer, tampoc.
A què ve ara, Rut Carandell, fer aquestes afirmacions tan contudents per una banda, i tan insolents per una altra?. Durant aquesta campanya us heu atipat de denunciar que CiU parla de Catalunya com si fos seva, i vosaltres sembla que també aneu per aquest camí. Que SI i els de la CUP promoguin l'abstenció estan en tot el seu dret, i raons deuen tenir, perquè jo ja vaig començar per no anar a votar el passat dia 28 de novembre, i el dia 20-N tornaré a quedar-me a casa perquè no tinc la més minima intenció d'anar a votar ningú. Entre tots plegats m'heu desenganyat i em sento estafat. No necessito per a res ni als de SI ni als de la CUP per a prendre aquesta decisió, perquè no faig les coses per mimetisme sinò amb el cap i la raó.
I creus que per això, jo, sóc menys català i menys independentista que tu, que tots vosaltres?. No us adoneu que la culpa del desencís de molts catalans és precisament vostra?. Ara us toca a vosaltres, als d'ERC, amb la nova direcció demostrar al conjunt de Catalunya el què sereu capaços de fer els propers quatre anys amb dos, tres o quatre diputats a Madrid. Ara la feina és vostra per a tornar la il.lusió als catalans i merèixer de nou la seva confiança.
Els pecats greus, Rut Carandell, mereixen una llarga penitència i molt més en politica.