Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/12/11

Adéu Rodriguez Zapatero, adéu, i fins mai més. Ja estàs més que caducat

L'estrepitosa sortida del govern espanyol de Rodriguez Zapatero i del PSOE, a resultes de les eleccions del passat 20-N, em recorda la històrica i èpica desfeta de la Armada Invencible. Però els barcos no s'enfonsen sense haver fet mal abans, i és el que ha fet Zapatero, un president caducat, amb Catalunya.
Ara no ens vol pagar el que ens toca: 759 milions d'euros directe.cat que prou bé anirien a la depauperada i arruinada caixa del nostre Govern. Una caixa, per cert, que la van deixar sota minims els del PSC, els del Montilla, els Carod i els Saura.
Però Zapatero amb el seu soci de govern, José Blanco, van tirar per la borda milers de milions d'euros construint linies de l'AVE per terres endins de l'Espanya profunda, unes linies que s'han hagut de tancar perquè no eren rendibles, perquè ningú pràcticament les utilitzava. I també aeroports, un escampall d'aeroports que ni s'han posat en marxa..., també per les terres de l'Espanya profunda.
Zapatero i el seu govern passarà a la història com un govern anomenat socialdemòcrata però que ha aplicat unes politiques noeliberals que ni el PP les hagués fet millor.
Zapatero, tant amant d'aquella parafernalia de l'Alianza de la Civilizaciones i amic del reietó marroquí, també s'ha dedicat a obsequiar al rei moro amb un milió d'euros alertadigital per a no sé quines històries d'aquell pais musulmà. Com que aqui, pel que es veu, anem sobrats de tot i més, doncs fem obsèquis als de fora i aqui ja retallarem. I com que anavem, i anem sobrats, doncs 417.000 euros tirats a la brossa per a pagar quadres d'un grapat de politics que d'ací a quatre dies ni l'Etern sabrà qui eren.
Zapatero, adéu per sempre més. Zapatero, adéu i fins mai més, perquè la teva herència són més de 4 milions d'aturats arreu de l'Estat espanyol. A això sí que se'n diu governar.

2 comentaris:

Jordi Calveras ha dit...

Jo no qualificaria el govern de Zapatero de ¨NeoLiberal¨ sino de purament Socialdemòcrata. Tot pagat per l'estat, subvencions per aquí i per allà. Si realment fóssin ¨NeoLiberals¨, el que haurien de fer és privatitzar la sanitat pñublica, l'ensenyament. L´estat només ha de controlar la policia, l'exèrcit i s'ha de cuidar de que ningú violi els drets individuals de les persones.
Tot lo demés, és convertir-se en esclau de l'estat (nazisme, comunisme, etc). És el que seria més just, cadascú construir el seu propi destí.

xavier icart ha dit...

MOltes gr`+acies Jordi pel teu encertat comentari. Salut. X.I.