Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

31/12/11

Climas Extremos, una interessant sèrie de reportatges que emetrà La 1El primer canal de la televisió espanyola, La 1 , a partir del proper dimarts dia 3 de gener, i a partir de les 12 de la nit rtve.es, encetarà una sèrie de reportatges molt interessants que aniran recorrent en diferents capitols les zones de la Terra on els climes són més extrems realitzat i protagonitzat per Mario Picazo i el realitzador Oriol Gispert.
El primer capítol ens farà conèixer l'indret més fred i gèlid del Planeta, Oymyakon, ciutat de la Sibèria Russa.
A aquesta ciutat de la República russa de Saja, es va arribar a una temperatura de -71,2 graus centígrads el dia 26 de gener de l'any 1926, tot i que els hiverns que podriem considerar normals les temperatures oscil.len entre els -55 als -65 graus centígrads.
El segon reportatge que oferirà el dimarts dia 10 es dedicarà a l'altre extrem climàtic, ja que Mario Picazo i el seu equip recorreran el desert xilè d'Atacama, la zona de la Terra més àrida i amb menys règim pluviomètric.
Benvingudes siguin aquestes iniciatives culturals que ajuden a desintoxicar els penosos i pachangueros programes que normalment i dia rere dia ens ofereixen molts altres canals inclosa TV3. 
Llàstima que La Nostra no sigui capaç de portar a la petita pantalla reportages d'aquestes dimensions i característiques, per a substituir un seguit de programes de baixa qualitat que ens ofereix habitualment.
Addenda.- Anomalies climàtiques i meteorològiques a Catalunya l'any 2011 324.cat. I a finals del mes de novembre passat, un grup de cientifics van alertar molt seriosament als governs del món sobre els desastres climàtics que es preveuen noticias.terra.