Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/12/11

Elena Salgado de què va?, i de que van els del Govern de Catalunya?

 De què van els politics d'ací i d'allà?. De què va la ministra Elena Salgado denegant els 759 milions d'euros que Catalunya ja hauria d'haver rebut enguany?. És aquesta la paraula d'una ministra, d'un govern dit socialista, que estan tots plegats en estat de coma i a punt d'anar-se'n a l'altre barri?.
I de què van els politics que conformen el Govern de la Generalitat anunciant retallades del 10% dels sous dels treballadors públics i, a més, dient que la paga extra de Nadal potser es cobrarà tard e-noticies.cat?. És d'un escàndol glamorós tot aquest espectacle pornogràfic que ens organitzen els politics des de Madrid i des de Barcelona.
Ahir, Tarragona Ràdio editaba la següent informació relacionada amb els sobresous que el Govern ha atorgat als delegats territorials tarragonaradio.cat. Iniciativa per Catalunya-Verds, en aquest cas, és la segona vegada que jo sàpiga que denuncia aquestes barbaritats econòmiques que fa el Govern presidit per Artur Mas. Perquè IC-V ja ho va denunciar el passat dia 30 de novembre e-noticies.cat.
Potser que, sigui el portaveu del Govern, o sigui el mateix president Artur Mas o la seva vicepresidenta, ens expliquin a tots els catalans, a tots, el perquè d'aquests escandalosos suplements als politics, mentre s'anuncia les retallades de sous i el cobrament de nòmines en retard per manca de diners. 
És que ja us els heu gastat tots els pocs que quedaven a la caixa repartint-los entre els vostres amics que heu col.locat a les delegacions territorials d'arreu de Catalunya?. I per què encara no heu donat resposta a la legítima pregunta que us van formular els d'IC-V?. I per cert, també cobraran tard el president de la Generalitat, els consellers i els alts càrrecs?.
Així és com des de la Generalitat s'administren els diners públics?. Si voleu que digui el que penso en aquests moments, és que tot plegat és un coctel vomitatiu i indigerible per impúdic i immoral.