Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/12/11

Durban-2011 fou una altra sessió de la grotesca politica internacional


Previsió meteorològica

Bé jo, fotut qui quedi. Aquest ha sigut un cop més l'eslogan bàsic i fonamental que en tot moment ha presidit la fracassada cimera de Durban 2011. És que encara queden per aquestes terres ànimes càndides que confiaven amb els politics i amb acords protectors del canvi climàtic?.
Si tant i fa Durban com Kioto; tant i fa el Consell de Seguretat com l'Assemblea de les Nacions Unides. Aqui, en aquest món, qui mana és el petrodòlar, ho hem de tenir ben clar i assumit això. Altrament ens estavellarem un i altre cop contra les parets blindades de la dictadura brutal i perversa del capitalisme descarnat.
El diner no té ni sentiments ni ànima. I per tant no cal esperar com il.lusos que el capital sigui humanitari i menys sentimental. El fet que a Durban s'hagi imposat el petroli i derivats per sobre de les energies alternatives, ja ens hauria de fer pensar i tenir ben clar que qui maniupula la macro economia i qui ni es preocupa per les properes generacions dels humans ni dels animals, etc.
És com si tota aquesta gent no tinguessin fills i/o nets que seran els qui patirant amb més duresa el canvi del clima i les alteracions meteorològiques i climàtiques anunciades repetidament, però inútilment, pels cientifics.
 Durban ha fracassat perquè els politics que tenien a les mans prendre mesures convincents i realistes també són uns fracassats i covards, a més d'estar sotmesos als dictats del gran capital i als interessos geopolitics dels moment.
Jo ja no n'esperava res d'aquesta cimera. No m'ha sorprès gens el seu fracàs, perquè estava anunciat abans que comencés.
Uns països com, per exemple, la Xina i l'India que tenen milions d'habitants famèlics i vivint sota la misèria, però que s'han gastat centenars de milers de milions de dòlars per obtenir la bomba nuclear, no ha de sorprendre ningú que s'hagin oposat frontalment als principis de la cimera de Durban.
Continuarant contaminant fins i tot a costa de la salut dels seus pròpis súbdits. La resta d'humans, per a ells, ni comptem.