Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/12/11

El Genocidi Armeni - Ermeni Soykırımı, és una vergonya per a Occident
Mentre Turquia, la Turquia islamista d'Erdogan, no reconegui publicament i solemnement que el seu pais va massacrar sistemàticament el poble Armeni i demani perdó a Armènia i al món pels seus crims fa 96 anys, a Turquia internacionalment se l'ha de considerar i tractar com un Estat criminal, genocida.
 Aquesta Turquia orgullosa i desafiant que vol amagar el que és impossible amagar ni negar, ara se les té amb el president francès Sarkozy arretsurimages.net. Tot perquè des d'ara a França es penalitzarà el negacionisme de qualsevol genocidi inclós, naturalment, el comés per Turquia a Armènia. հայերեն ցեղասպանությունը.
Tot aquest vergonyós assumpte hauria de fer caure la cara de vergonya als dirigents de la Unió Europea, i a tots i cada un dels governs dels països que la integren, perquè callen, es fan l'orni i mai han sigut capaços de plantar cara als governs de torn turcs, exigint-los el reconeixement explicit i públic de la criminal ocupació d'Armènia a començaments del segle passat.
Els dirigents de la Unió Europea, amb els seus còmplices silencis, s'equiparen al dèspota islamista iranià Mahmud Ahmadineyad quan ha negat i nega sistemàticament el genocidi del poble jueu durant la Segona Guerra Mundial comés pels nazis.
És una vergonya, insisteixo, ser ciutadà de ple dret d'aquesta Unió Europea covarda i governada per un seguit de politics mediocres. Fins quan Europa i el conjunt del món occidental callarà i amagarà traidorament que els turcs van massacrar al poble armeni? Genocidioarmenio.