Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/12/11

El Govern d'Artur Mas, l'espoli fiscal i l'atac contra la llibertat d'expressió

La presidenta del Parlament de Catalunya, la democratacristiana Núria de Gispert, hauria de saber prou bé que España ens ha estat espoliant, robant impunement, durant anys i panys.
Els tics autoritaris, dictatorials en diria jo, del Govern de CiU presidit per Artur Mas, de moment ja s'han manifestat obertament i públicament des del mateix Parlament de Catalunya.
Els diputats catalans ja no podran dir al Parlament de Catalunya que España ens espolia o que ens roba..., bé, ja ho direm els ciutadans que en som prou conscients d'aquesta vergonyosa realitat històrica. La immoralitat i autoritarisme manifestada per la dreta catalana prescisament al Parlament, on hauria de ser el lloc de la màxima expressió de les llibertats d'un poble, ordenant aquesta prohibició, desqualifica i hauria d'inhabilitar a la mateixa presidenta del Parlament i de retruc a tot el Govern de Catalunya.
Al Parlament ningú el pot fer callar
Perquè és cert, ben cert, que España ens roba i ens espolia, naturalment que sí. Ho saben fins i tot els de la Unió Europea.
Voler-ho amagar des de la tribuna parlamentària és un gravissim atemptat contra les llibertats d'expresió individuals i col.lectives de tots els catalans, a banda de ser una covardia i una traició a Catalunya.
Ja veiem tots plegats el que ha sigut capaça de desmantellar en menys d'un any el Govern presidit per Artur Mas. Increments dels preus de les matrícules universitàries i, a la vegada, retallades econòmiques més que subtancials a les universitats; retallades dels sous dels treballadors públics per segona vegada; desmantellament gradual del sistema de l'esenyament públic; congelació per segon any consecutiu de les pensions; bruts intents d'obligar a tots els catalans a tenir una assegurança mèdica que només beneficiarà a empreses privades elpais.com; increments substancials dels preus del transport públic a l'àrea metropolitana de Barcelona, de moment, etc.
Però mentre aquest govern declaradament de dretes, que ningú es pensi que són centre dreta i menys encara socialdemòcratres, ens està esclafant amb les seves mesures econòmiques, ells, i als seus, els incrementen escandalosament els complements amb 17.000 euros anuals: latransparenciadeciu. I mireu com la secta politica catalana es reparteix els diners que a nosaltres ens neguen: elpais.com. La perversa immoralitat dels politics que ens governen és de tal escandalosa magnitud, que encara no entenc els silencis del conjunt de la societat catalana que només rebem trompades, menyspreus i marginació d'aquesta gent. No ho entenc com els catalans en conjunt encara no s'han alçat, no ens hem alçat per a dir prou a tanta ignominia immerescuda.
Els de CiU diuen que han  guanyat les eleccions, doncs no és cert. Les ha guanyat el PP, perquè uns i altre són iguals, idèntics. Politicament són bessons.Per això s'entenen tant bé amb l'Alicia Sánchez Camacho i la seva tribu pepera.