Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/12/11

Els moros es manifesten pels carrers de Terrassa contra les retallades

Que facin les maletes i que se'n vagin
Estem al nostre país com per a presenciar protestes d'immigrants contra les retallades econòmiques que ha fet i que preveu fer el Govern de la Generalitat, i les que farà el Rajoy pel seu compte.
Estem en aquests moments per a protestes d'aquesta gent, especialment dels magribins naciodigital.cat, quan són desenes de milers de catalans que ho estan passant ben fotut.
Aquests moros el que haurien de fer, en lloc de protestar contra el nostre Govern, és tornar als seus països, al Marroc en concret, i protestar contra les opulències del seu rei Mohammed VI alertadigital. Un rei que s'ha gastat més de 500 milions d'euros remodelant un dels seus palaus, per exemple. Que aquesta gent no ens vinguin a crear més problemes dels que ja tenim els de casa, perquè si ells s'ho passen malament nosaltres també, com també s'ho passen immigrants d'altres origens i no organitzen aquesta mena d'algaravies i de provocacions demanant, per exemple, el PIRMI.
Perquè potser algun dia i no massa llunyà, els catalans ens haurem de plantar i manifestar-nos massivament per arreu de Catalunya demanant i exigint als governs de Catalunya i d'Espanya que emprenguin les mesures necessàries per a expulsar a tants i tants immigrants il.legals i irregulars que ronden per les nostres ciutats i viles.
No estem disposats a tolerar tanta arrogància i tanta exigència de gent de fora, perquè els de casa ja ho estem passant ben magre. I per últim. A què ve que aquesta gent es manifestin portant fins i tot estelades?. Quina mosca africana els hi ha picat ara?.